Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Chłopaki, ja nie wiem co byście z tymi Elkami robili ;) Dla mnie raj wygląda bardziej tak : http://www.geocities.com/beyza_sayin/BeachGirls.jpg wyglada jak szopka, ale "jury uznaje awansem" :mrgreen: ja tez wybieram ten raj 8-) hehe... ale bez Ciebie! :D
Cytat: Zamieszczone przez akustyk wyglada jak szopka, ale "jury uznaje awansem" :mrgreen: ja tez wybieram ten raj 8-) hehe... ale bez Ciebie! :D W takim przypadku to wypadało by połączyc i jeden i drugi raj :D To było by najbardziej sprawiedliwe i korzystne :D
Cytat: Zamieszczone przez akustyk ja tez wybieram ten raj 8-) hehe... ale bez Ciebie! :D Sorry stary, znajdź sobie swoją wyspę :)
Cytat: Zamieszczone przez Nemeo Czy tak właśnie wygląda raj ?:D Tak. A piekło wygląda identycznie, tylko mamy ten sprzęt w małej, ciemnej piwnicy bez możliwości wyjścia... :lol:
Cytat: Zamieszczone przez Viracocha Brakuje modelek. Brakuje tablic testowych...
Cytat: Zamieszczone przez HuleLam Brakuje tablic testowych... No i przydałby się jakiś mur z cegieł.:lol:
Cytat: Zamieszczone przez Nemeo No i przydałby się jakiś mur z cegieł.:lol: ... i dostęp do Canon-Board... żeby było gdzie się żalić że eLki są nieostre;)
..a te modelki wygladaja jak wklejone. jakis sztuczny plastikowy ten raj... [czepiam sie]