Dokladnie tak... tyle ze ja mam jeszcze taki priorytet ze jak juz z 10D sie przesiadac to tylko na cos z mniejszym cropem :mrgreen: (na razie tylko 1D MkII na horyzoncie).Cytat:
Zamieszczone przez Mori
Wersja do druku
Dokladnie tak... tyle ze ja mam jeszcze taki priorytet ze jak juz z 10D sie przesiadac to tylko na cos z mniejszym cropem :mrgreen: (na razie tylko 1D MkII na horyzoncie).Cytat:
Zamieszczone przez Mori
No ja mam nadzieję, że 10D Mk2 dostanie AF i matrycę z 1D - wtedy jest perfekt. :)
Grip zamówiony u Tommiego, mam nadzieję że na piątek dojdzie. Jak ja przeżyję jutrzejszy dzień?!?!? :shock:
Moj szedl niecale 12h :D
to chyba dobrze zrobiłem że nie zbankrutowałem teraz na 10D :) poczekam na tego MK2 i zbankrutuje na niego albo kupie tanio 10D :)
mi sie zdaje ze to troche plotki o tym MkII ... mial byc 3D ... nie bylo.. teraz MkII? No nie wiem.. chociaz w duchu licze ze moze jednak bedzie :)
Plotki zawsze sa rozne... mial byc 3D, mialo byc cos posredniego miedzy 10D a 1D... a tu przed PMA wyskoczyli znienacka zupelnie z czyms posrednim miedzy 1D a 1Ds - chyba nie bylo plotek o 1D MkII wiec wyszedl raczej niespodziewanie...
Jutro odbiór - ok. 12:00-14:00! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chyba nie zasnę! :)
Ja swoj odbieralem osobiscie... spalem ok 3 godzin :mrgreen:
Ja czekalem 3...
... miesiace :?
Szlag by trafił kurierów!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: Jutro dopiero będzie o ile znowu ktoś czegoś nie spartaczy ...