No wiesz zawsze mozesz powiedziec mlodej parze ze wpadnie jeszcze 5 fotografow pofocic i beda miec zdjec a zdjec :mrgreen:
Wersja do druku
Szczerze fajnie by było jak na plenerku było by 5 fotografów. Inne pary młode były by mocno zdziwione :D
Wiesz, zawsze jest taka mozliwosc tylko to trzeba dograc z para mloda i uzyskac ich zgode :) a wtedy montujemy ekipe i focimy :) wtedy maja w czym wybierac a fotoludzie moga sobie popstrykac i zobaczyc jak to jest :)
To trzeba rzucic haslo: "czy jest tutaj ktos, kto zamierza sie pobrac w najbliższym czasie? to jak chcecie duuuzo fotek to zglaszac sie" !! moze ktos sie zglosi :) a inne rozwiazanie topoprostu wparowac w jakas sobote do kosciola i poprostu focic :) to tez moze byc ciekawy wypad i nie musi byc wcale w plenerze :)
Kubak82, moze teraz uda nam sie na siebie trafic. :) ustalajcie jakies konkrety, tez bylbym chetny.
to zalezy co focisz.. dla mnie industrial jest malo ciekwy i glownie foce przyrode.. wiecej jej w parku niz w miejsach o ktorych pisales..
no ja tez mam taka nadzieje :-) .. choc na razie poza ogolnym gadaniem o sobocie, konkretow co do spotkania w Katowicach brak :wink: .. najwyzej znow umowimy sie na jakas chora poranna godzine nad j. Goczalkowickim :mrgreen:
ja od poczatku deklarowalem sie ze bede i nic sie nie zmienilo :-)
godzina tez jest mi obojetna ale jako ze od czegos trzeba zaczac to zaproponuje 10 8-)