A znajdziesz jakis fotobank ktory obsluguje NTFS?Cytat:
Zamieszczone przez Mortis
Wersja do druku
A znajdziesz jakis fotobank ktory obsluguje NTFS?Cytat:
Pozatym po co NTFS w fotobanku ????
Jak dla mnie, minusem braku NTFS jest fakt, że musiałem swój 40 GB dysk podzielić na 2 partycje, bo FAT32 umożliwia tworzenie dysków logicznych o pojemności do 32 GB.
Hmm, a ja mam PD7X z dyskiem 40GB i jedną partycją (i próbowałem go już zapychać na max., kiedy testowałem baterie - no problem). Co więcej, kupiłem go z 80GB, tyle że potem podmieniłem dyski z laptopem. To jak to w końcu jest? Bo ja się nie znam na tych tam windzianych problemach ;-)
Z tego co widzę w google to PD7X też działa tylko z FAT32, więc może masz utworzoną tylko jedną partycję 32GB a reszta jest nieużywana ?
Powyżej napisałem:Cytat:
Nie wiem, nie znam się, nie wnikam. U mnie działa :)Cytat:
próbowałem go już zapychać na max., kiedy testowałem baterie - no problem
Można sformatować partycję FAT32 ponad 32GB, ale nie standardowym formatowaniem z poziomu Windy. Praktycznie każdy producent databanków na swoich stronach daje narzędzie, które na to pozwala.
Czyzby to byl moj stary znajomy DarekB? Moj bank (e-tank firmy level) byl juz wymieniany, ale dziala rownie badziewnie po wymianie. Ponadto przy zepsutym kontrolerze USB ktory kupilem, uparl sie ze go mechanicznie przepalilem (palnikiem czy jaki czort?)Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Jak nie standardowym? U mnie poszlo normalnie: fdisk + mkfs.vfat :> i jest chyba 60GB (ale nie w tanku a w kompie)Cytat:
Zamieszczone przez skrzat
A gdzie kupic mozna PD7X jezeli nie w Polsce to chociaz w Europie? Za chwile urlop...
pozdrawiam,
bzyk