Dobra ja swoje posłałem. Uwaga dla wystawiajacego tego battla:Wysłałem dwa maile bo w pierwszym pomyliłem linki. Drugi mail jest własciwy. pozdrawiam
Wersja do druku
Dobra ja swoje posłałem. Uwaga dla wystawiajacego tego battla:Wysłałem dwa maile bo w pierwszym pomyliłem linki. Drugi mail jest własciwy. pozdrawiam
i moje już poszły :)
moje też poszły :)
To i ja wysłałem już.
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=23198
sorki że tyle trwało wystawienie ale niektórzy nie wiedzą gdzie należy wrzucać foty i sam wrzucałem na imageshack mając tylko modem :(
moj glos na pierwsze, bardzo przyjemne portrety,delikatne, z pomysłem, bez wodotrysków, no i modelka urokliwa :) sporo glosow moze miec nr 4 bo taka obrobka w modzie... ale jak dla mnie zdecydowanie przegiete i nieprzyswajalne... zestaw 3 mogl byc przyjemny, ale niedopracowany
pozostale nie wywolaly wiekszych emocji :)
Na wstępie Wielkie dzięki Tomasz1972 za tak sprawne uruchomienie battla pomimo niesprzyjających okoliczności :) wielkie dzięki
Przepraszam wszystkich ale ja swoich nie wysłałem :/ zupełnie zapomniałem o tym :| Za dużo miałem dzisiaj na głowie - praca:|
1 oraz 4 najlepsze.niestety omylkowo zaglosowalem na 3 :/ zestaw nr 2 - tragedia do kwadratu.
Oprócz 1. i 3. koszmar. W 4. odrzuca mnie obróbka, zupełnie nie pasująca do tematu.