dystrybutorzy Canona mają go miec jutro.
Wersja do druku
dystrybutorzy Canona mają go miec jutro.
Ponieważ dość tanio kupiłem swojego, dla mnie i tak zaporą byłaby cena.Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Kupowałem na fakturę i musiałem mieć 'pewnego' dystrybutora, by kontrola UKS faktur nie uwaliła mnie za fakturę bez pokrycia :).Odliczając vat i dochodowy nie było źle. I nie sądzę, by 350 było tylko o 100 czy 200 droższe.
jasne jest, że fajniej mieć nowszy model. Tylko co bedzie, gdy okaże się ze 8M jest 'szumliwe? :).
Nie będzie. Zaniepokoił mnie tylko jeden element - mniejsze body. Jakoś 300 lezy w rece. Podobnie zreszta było z KM A2 i A200. A200 jakieś mniejsze, i mniej poręczne :).
Nie będę nic zmieniał :). I tak 300D jest duuużo za dużo na moje potrzeby.
A 350 wydaje się byc fajne :).
tak, bedzie trza czekac na testy tego aparatu w "terenie" i jakie faktycznie robi zdjęcia... we'll see
Korpus jest już dostępny u pstryka
http://www.pstryk.com.pl/opis/3525
za 3499.00PLN.
Natomiast fotoshop podniósł cene z ~3,7kPLN na prawie 4kPLN za kit’a. :?
http://www.fotoshop.com.pl/katalog/p...cts_id/1001049
Ceny u pstyka i na fotoshop za korpus sa identyczne.
Ciekaw jestem jak szybko ceny spadną. :)
mam 350 D -- pierwsze wrazenia (dotychczas 300 ) FATALNIE leży w dłoni !!
-to katastrofa w stosunku do innych EOSów. - nie wiem jak się przyzwyczaję :(
--normalnie wrażenie kompaktu,chyba jeszcze mniejszy od Pentaxa......
-- nie wiem czy nie wróce do 300-tki. - tym się chyba nie da robic fotek... :shock: :cry:
Ale przycisk zwalniający migawkę ma? Miejsce na obiektywy też?
Chętnie odkupię ten "kompakt" od Ciebie ... :)Cytat:
Zamieszczone przez catcherintherye
OK - wy sobie tu żartujecie.. :wink: - ale ja piszę poważnie... -
- to JEST problem.
tak myślę,że chyba TYLKO JEDEN PLuS posiada 350-tka..- że w przeciwieństwie do 10-tki i 20-tki ,WSZYSTKIE FOTKI 350-tki SĄ OSTRE...
-- czyli MOŻE jednak się przyzwyczaję :wink:
Witam wszystkich - mam na imię Tomek i jestem z Białegostoku - długo noszę się z zamiarem kupna jakiejś lustrzanki - do tej pory bardzo (pogrubione, kursywa i podkreślone) amatorsko używałem najpierw HP720, później A80, obecnie A95 + filtry i szkło macro no i oczywiście statyw :). Teraz zastanawiam się nad 350d i chyba go kupię jeszcze w tym miesiącu - prośba do catcherintherye: opisz jak najwięcej o tym aparaciku - może jakieś sample - jak się sprawuje AF chociaż przy lustrze nie będę go mocno potrzebował (mam nadzieję) - ogólnie przekonaj mnie do 350d :) proszę :)
Oj będziesz, będziesz, wierz mi :lol:Cytat:
Zamieszczone przez ToMo