-
ja glos na HellFire'a oddaje.
skoro temat byl 'moje miasto' a nie 'zycie w miescie' to lepiej to ukazal, chociaz kwiatek nie pasuje na koncu.
gdyby zasady konkursu byly bardziej sprecyzowane nie byloby tylu niedomowien co do ilosci fotek oraz zamieszczonych na nich motywow :)
ogolnie pomysl spoko i fajnie bylo w tym wziasc udzial :)
-
Witajcie!
Przede wszystkim chcialbym pogratulowac mojemu Rywalowi zwyciestwa. Hellfire, w Twojej pracy, jako jeden z niecznych potrafiles polaczyc wszystkie niezbedne elementy decydujace o ostateczym, bardzo dobrym efekcie calosci. Tymi elementami sa w mojej ocenie: trafne oddanie zadanego tematu, wysoka jakosc, ograniczona jedynie mozliwosciami technicznymi "aparatu", ciekawe wykorzystanie swiatla i przekrojowy dobor prac.
Twoje zwyciestwo jest jak najbardziej zasluzone. Jeszcze raz gratuluje!
Jednoczesnie dziekuje czlonkom jury za wyroznienie takze mojego tryptyku poprzez dopuszczenie go do finalowej rozgrywki. Bylo to dla mnie duze zaskoczenie, szczegolnie, ze od poczatku traktowalem ten konkurs glownie jako ciekawa zabawe i nie spodziewalem sie, ze przy tak duzej ilosci nadeslanych prac, akurat moja zyska uznanie w Waszych oczach.
Dziekuje takze wszystkim osobom, ktore zdecydowaly sie oddac swoj glos na moje fotki. Tymi zdjeciami, na ktore glosowaliscie, chcialem pokazac, jak toczy sie zycie w typowym polskim malym miasteczku i jakie jest glowne spoiwo laczace jego mieszkancow.
Dziekuje wszystkim uczestnikom i organizatorom za to, ze ta zabawa w ogole sie odbyla. To bylo bardzo sympatyczne przedsiewziecie.
Dobra, chyba wystarczy tych wynuzen "wielkiego przegranego" ;) , jeszcze raz dziekuje wszystkim za wspolna zabawe i przepraszam za brak polskich literek ale, podobnie, jak zdjecia na konkurs, tak i ten list pisze z komorki (to dopiero pelen hard core!), bo komputera jeszcze przez jakis tydzien nie bede widzial.
Pozdrawiam!
Kolaj
-
Witam.
Jako zwycięzca konkursu chciałbym podziękować tym wszystkim, dzięki którym mi się to udało. Podziękować chcę też Kolajowi, dzięki któremu przez cały czas trwania sondy czułem emocje i napięcie, bo niczego do końca nie można było być pewnym. Gratuluje zajęcia drugiego miejsca.
Dla mnie samego samo wejście do finału było bardzo miłym zaskoczeniem, ale zwycięstwo przeszło już najśmielsze oczekiwania.
Jeszcze raz dzięki wszystkim!
Pozdrawiam Hellfire