Wiem ze to zabrzmi nie szczerze ale ..to sa moje ostatnie chwile na tym forum..mysle ze wszyscy odetchniecie z ulgą POZDRO :twisted: diabełek dla Ciebie!
Wersja do druku
Wiem ze to zabrzmi nie szczerze ale ..to sa moje ostatnie chwile na tym forum..mysle ze wszyscy odetchniecie z ulgą POZDRO :twisted: diabełek dla Ciebie!
Dzieki :lol: (lol dla Ciebie :twisted: ) :wink:Cytat:
Zamieszczone przez alien
No tak... wiosna... trolle przylecialy z cieplych krajow... i w ogrodku sie zalegly. Trzeba pielic pielic.
Jestem 100% pewien ze wroci... moze pod innym nickiem
Witam.
widzę, że wątek zszedł na psy, a ja chciałem zapytać czy warto do A75 kupować
szybkiego CF-a np. Kingston 128mb SLC (niebieski ElitePRO).
Aparat ma być używany... nie profesjonalnie, ale jednak.
Chcę dokonać zakupu odrazu aparatu i karty.
aha i zastanawiam się na kupnem w agito.pl
bo chyba nie znalazłem w Polsce lepsiejszej oferty u w miarę sprzedawcy.
Może macie jakieś propozycje :?:
pozdrowienia
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25520128
Aktualna cena 1225 PLN
Wg kilku osób z TEGO forum Tommy_J jest ponoć godnym zaufania.
dzięki za linka stary!!!
dzięki za info, tylko że to aukcja, a nie kupTeraz i 5 dni do końca,
więc można to traktować jako rozgrzewkę + 30zł przesyłka.
Już zamówiłem w Agito.pl z fakturą której potrzebowałem za 1375zł (przesyłka gratis).
Pozdrawiam
Tommy wystawia aukcje by zlapac kontakt do kupujacych, a najprosciej to sie z nim dogadac na maila - on podaje cene a ty decydujesz czy ci odpowiada - nie musiz brac udzialu w aukcji a sprzetu to Tommy troche od reki ma :) .Cytat:
Zamieszczone przez marcinm
Nie daje jednak faktur.
Vitez a co Ci może dac taka faktura bo mi sie wydaje że nic :roll: może wytłumaczysz :shock: bo ja tam jestem zielony...jak @lien :wink:
:PCytat:
Zamieszczone przez @lienek
Jak ktos kupuje na firme jako wyposazenie (np "sprzet do dokumentacji" ) to moze sobie odliczyc od podatku zakup tego sprzetu, czyli wyjdzie go praktycznie aparat za darmo ale do tego potrzebna jest faktura VAT.