wczoraj na pokazie mody poznałem fotografa który nazywał siebie pro bo miał 5D i obiektyw tamrona 105/4.5 wiec ja dziękuje za takich pro;]
27-05-2007, 20:15
trampek
Cytat:
Zamieszczone przez Taryll
wczoraj na pokazie mody poznałem fotografa który nazywał siebie pro bo miał 5D i obiektyw tamrona 105/4.5 wiec ja dziękuje za takich pro;]
To moze jakies zdjecia z tego zestawu... a noz sa na wysokim poziomie..
27-05-2007, 20:20
Kolekcjoner
Cytat:
Zamieszczone przez trampek
To moze jakies zdjecia z tego zestawu... a noz sa na wysokim poziomie..
No bo tak po prawdzie to nie ten profi co ma sprzęt profi ale potrafi spowodować że nawet używając sprzętu niezbyt profi uzyska efekt profi :D.
27-05-2007, 20:24
777
Cytat:
Zamieszczone przez Kolekcjoner
No bo tak po prawdzie to nie ten profi co ma sprzęt profi ale potrafi spowodować że nawet używając sprzętu niezbyt profi uzyska efekt profi :D.
no dla takich to respect
czasem widze jakie fotki goscie robia prostymi kompaktami a znam takich co maja sprzet za 20k i normlanie porazka jak sie oglada
28-05-2007, 00:02
Hellfire
Cytat:
Zamieszczone przez 777
no dla takich to respect
czasem widze jakie fotki goscie robia prostymi kompaktami a znam takich co maja sprzet za 20k i normlanie porazka jak sie oglada
Poznałem wczoraj takiego :D Robił bajkowe zdjęcia kitem i 300D! Zresztą pewnie założę o nim osobny wątek.
28-05-2007, 06:08
panczo
Cytat:
Zamieszczone przez Kolekcjoner