A jak wyglada sprawa z synchronizacja lamp?
Wersja do druku
Ustawione sa na wyzwalanie z fotoceli, Twoja lampa na manual, bez przed blysku i oslepiamy modelke :D kutwa nie zdarze wrrrr....
Ech, no niestety ja odpadam, dzisiaj nie zdaze a jutro mnie nie ma. :( Zrobcie jakies fajne foty ;)
Napiszcie jak bylo dzis na tej sesji, bo tez niestesty nie dotarlem?
A jakie macie wrazenia po wczorajszym spotkaniu z Tomaszewskim?
Jak dla mnie to bardzo sympatyczny i kompetentny czlowiek, tylko, ze temat niestety mi nie podchodzil - bo poki co nie planuje zakupu drukarki za 6 000 8)
No cuż :) modelke pstrykał tylko koleś z Sony :) pomagało mu kilko innych kolesi (trzymali lampy reporterskie) :D :D pomimo usilnych proźb :)nikt nie był tak heroiczny by własnorecznie strzelić jakieś fotki Asi?? o ile dobrze pamietam tak miala an imie modelka :) Calkiem rpzyjemnie było, ale te informacje o swiatlach to taka zupelnie namiastka jak dla mnie myślałem ze przygotuja coś wiecej. Fotki mają być umieszczone Na stronce ŚO dotychczas sa tylko z Piątku :)
No to tez nie zaluje, ze nie wstalem :)
A wierzycie w to, ze on faktycznie nie obrabia zdjec w shopie - poza tymi levelami i ostroscia? Bo jakos mi sie nie chce wierzyc, ze czasem sobie chocby czegos tam nie przykadruje.