No to Vitez mamy prośbę o wystawienie tego battla bo jakoś nikt z modów nie ma ochoty. (przyznaje uczciwie że Tomasz1972 obiecał wystawić dzisiaj wieczorem), ale może uda sie wcześniej
Wersja do druku
No to Vitez mamy prośbę o wystawienie tego battla bo jakoś nikt z modów nie ma ochoty. (przyznaje uczciwie że Tomasz1972 obiecał wystawić dzisiaj wieczorem), ale może uda sie wcześniej
Vitez, póki nie ma wystawionego to wysyłaj, poslizgi się zdarzają :) A jeśli Tomasz1972 obiecał, to wystawi. Mnie sie nie spieszy ;)
Mi też się nie spieszy, ale skoro ja wróciłem wczoraj specjalnie wcześniej z weekendowego wyjazdu co by zdążyć na deadline, to czuje lekką irytację oczekując na wystawienie. Nic to upał ładna pogoda więc nic albo prawie nic :mrgreen: nie jest wstanie mnie zdenerwować
Poświęcenie ? Nieeee... Po prostu lubie się wywiazywać a poza tym wyjazd był srednio udany :mrgreen:
a co do battla to 6-stka mi się najbardziej podoba chociaż troche bym więcej kontrastu dał
Dla mnie faworytem jest 1 i 3. Osobiście głosowałem na 1.
I nie zdazylem :? a do 20tej pracowalem. Trudno.
Vitez, jak mogłeś ;( , wszyscy chcieli powalczyć ze "złem" a ty zapomniałeś ...
Wszystkie fotki całkiem przyjemne.. głębiej się nie wypowiadam bo jedna fotka moja..
Pozdr
Artur
ostatnie! co za blogostan!
podoba mi sie!