Uwierz mi, ze jesli sie mialo identyfikator Renault, a nie przyszlo sie wczesniej, to zbyt wiele i tak nie narobiles.
Prasowce zazdroscilem za to miejscowek.
Wersja do druku
Uwierz mi, ze jesli sie mialo identyfikator Renault, a nie przyszlo sie wczesniej, to zbyt wiele i tak nie narobiles.
Prasowce zazdroscilem za to miejscowek.
Witam
No niestety warunki były jakie były. Ja akurat miałem dobrze, bo miałem identyfikator foto i stałem na platformie dla foto, ale umiejscowienie jej średnio mi się podobało. No i oczywiście brakowało mi tego co jest w rajdach, że można sobie migrować i samemu wybierać kadry i miejsca do focenia, a tu byliśmy chyba wszyscy spisani na robienie z jednego miejsca...
Powoli selekcjonuje swoje foty i zmniejszam... Jest tego troche...
Wklejam takie dwie z brzegu...
Ta bolidu, to żałuje że w tym momencie miałem długie szkło i trochę zbyt krótki czas...
no ja niestety rowniez mam takie "zaparkowane". Stalem na moscie w miejscu gdzie dalszy plan zaslanialo mi mocowanie lin mostu wiec samochod wyskakiwal znienacka. Robilem ef 50mm no i przy predkosci ponad 200km/h i odleglosci ok 3 metrow od bolidu martwilem sie tylko zeby sobie w ogole jakies zdjecie zrobic. To byla loteria. Przy 5 kl/sek mialem takie sytuacja ze na zdjeciu nr 1 bolidu jeszcze nie ma a na zdjeciu nr 2 juz ucieka z kadru i nos obciety. Piekielnie szybki potwór i piekielnie glosny. Ale warto bylo. Wrazenia niezapomniane!
A tu wyzej wspomniane (uwaga: paskudne reklamy :) ): http://www.popowski.yoyo.pl/index.php?list=4
Jak samochody jechały od strony Pragi to mój patent jedno oko w wizjerze drugie na most, format przełączony z Raw na Jpg (więcej klatek), servo on full auto i zawsze coś wychodziło chociaż nie powiem ciężko było. Brak identyfikatora = brak dobrych kadrów, dlatego mimo że moje fotki są wykonane poprawnie mają pewną wadę są po prostu płaskie.
Nie marudz bo na taka fotke jak masz na 6. to ja za cholere nie moglem liczyc.
Tak na prawdę to mogliśmy umówić się przed wyjazdem i po roadshow na chwile się spotkać. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Mam sporą zagwózdke jeśli chodzi o fote do battle;)
ha, a ja już się dogadałem z BelYaalem na PW że staliśmy obok siebie nawet zgadaliśmy o sprzęcie, hihi
No to ładnie. A w którym miejscu staliście?
W sumie szkoda, że nie jest to battle na seta;) Ja swoje galerie muszę niestety pokazać na moich portalach, więc częściowo odkryję karty, lecz jak wybiorę zdjęcie to może to jedno pomine;) Właśnie staram się zrobić jakiś mocny przesiew....
Dokladnie, piszczal rozstawil sie z calym majdanem i dobic sie nie moglem :)
Pozatym ja w canonie jestem jeszcze cienki jak dup... weza, wiec ze swoimi nie startuje.
a tam się od razu rozstawil...
chciałem mieć więcej miejsca dla siebie więc statyw blokował dojście do barierki dość skutecznie ;-P
poza tym lansuję Slika jako alternatywę na MF a w szczególności dla kiepskiej Sherpy