Zgadza sie. 400D radzi sobie o wiele lepiej z tym szklem niz 350D.
Wersja do druku
w takim badz razie produkt nie splnia swoich funkcji wymieniaj albo serwisuj nie ma co
Dziś od sprzedawcy dostałem drugi egzemplarz. Znów to samo, a więc ogromny FF. Wkurzyłem się na maksa i oddałem ten obiektyw. Jeżeli wszystkie egzemplarze są z takim wielkim FF na 17 mm to naprawdę nie rozumiem, jak ludzie mogę tak zachwalać ten obiektyw. Przecież rozdzielczość obrazu to nie wszystko...
ISO z tego co pamiętam było ustawione na 200 natomiast wyostrzanie na +1... Więc po prostu ten obiektyw, o którym niektórzy tak pieją z zachwytu jest gówno warty za przeproszeniem.
Akurat nie bedzie mial problemu. Jak mu sie dobry trafi to nie bedzie mial.
Cos za cos. Kup 2x drozszego Canona i AF bedzie ci lapal. FOtki co prawda nie beda zyletki ale. jak podciagniesz F to bedzie ostro.. tylko... ze to samo z Tamronem. Dasz wiecej F to i bedzie ostrzej. Sprobuj potestowac sigme 17-70 2.8-4.5 niezlie sie spisywala
Mam inne doświadczenia. Ale może ja dziwny jestem.Cytat:
ISO z tego co pamiętam było ustawione na 200 natomiast wyostrzanie na +1... Więc po prostu ten obiektyw, o którym niektórzy tak pieją z zachwytu jest gówno warty za przeproszeniem.