dzis jak przyleze do domu to tez zapuszczam
wiecej nas bedzie moze :)
pozdrawiam
Wersja do druku
dzis jak przyleze do domu to tez zapuszczam
wiecej nas bedzie moze :)
pozdrawiam
nie mam calego jeszcze, bo faktycznie to zrodlo zniknelo na jakis czas, trzeba cierpliwie czekac, nawet jak mi sie sciagnie cale to zostawie u mnie na serwerze z priorytetem na release :mrgreen: a na osiolku jestem jako yasin[PL]
to dziwne, muł pokazuje, że masz całość. Priorytet i tak ustaw na release, ilekolwiek tego już masz. Pododawaj nas do friendów to może lepiej pójdzie.
Taaa, to chyba poczekam na efekty pracy kolegów.
:evil: jakieś osiołki, ludzie o co chodzi?
Ale może lepiej nie tłumaczcie tylko załatwiajcie.
O tak zamiast pomoc to idziemy na latwizne ? Jak zabraknie jakiegos fragmentu bedzie na Ciebie :DCytat:
Zamieszczone przez Triszer
Triszer, http://www.emule-project.net/
He, na łatwiznę to poszedłem w niedzielę, wkur..... na BF mojej 10tki, kupiłem w jakiejś promocji w FJ 300d. Stary, całym sercem jestem z Wami, ale obawiam się, że z moimi zdolnościami informatycznymi to bym Wam tylko namieszał :( (z osła zrobiłbym salami)Cytat:
O tak zamiast pomoc to idziemy na latwizne ? Jak zabraknie jakiegos fragmentu bedzie na Ciebie
Tomasz Goliński - dzięki, teraz będę się edukował, może kiedyś na coś się przydam.
Zapuściłem osła. Na razie widzę 2 źródła. Szok.
Chciał bym pomódz po ostatnio "miłym" potraktowaniu przez serwis ale nijak nie potrafię siępołapać z tymi zwierzątkami ....... Czy komuś udało się już to ściągnąć ??? Hmmm a może by tak zaprosić na wódkę serwisanta z canona i wykupić go za drugą butelkę?????? Pewnie odmówi nie wyglądają na takich co nie odmawiają .... :(
pododawalem ludzi z kolejki do tego softu do friendow, z forum rozponalem po nicku dominique'a i auwo, dzien dwa i wszyscy beda mieli jak zrodlo nie zniknie zanim ktos z nas nie bedzie mial calego, ja teraz jestem 85 w kolejce, narazie nic sie nie sciaga :/