Phi.. tyle bylo chetnych do opini i nikt nie zaglada :))
Wersja do druku
Phi.. tyle bylo chetnych do opini i nikt nie zaglada :))
Dobrze ze jest tyle kombinacji (mozna 16 aparatow wyzwolic jednym pilotem pamietajac ustawienia do kazdego) bo jakby byl jeden to bysmy sobie w zasiegu 20 metrow nawzajem migawki wyzwalali :)))
No doszło - z przedpłatą na konto było więc sprzedawca jest niby OK, tylko że
NIE DZIAŁA !!! .
Plastik z bateryjki w odbiorniku zdjąłem - napięcie sprawdziłem voltomierzem bateria jest OK ale odbiornik jest DEAD - nic nawet dioda się nie świeci :(
Ciekawe jaki będzie "ciąg dalszy" :)
Czyli 50% pilotów jest wadliwe :lol:
OK narozrabiałem :) popsułem opinię sprzedawcy zupełnie niechcący - już próbuję naprawić.
Kontakt ze strony sprzedawcy był błyskawiczny (mailowy). Proponował wymianę lub zwrot kasy. Na szczęście poinformował mnie też jak się toto włącza. Więc niniejszym przepraszam za błąd. :)
W życiu bym nie wpadł na to żeby "ten" guzik potrzymać trochę aż dioda zacznie migać. Raczej podejrzewałem guzik o funkcję lokalnego wyzwalania.
Czyli minus jeden jest - brak instrukcji :)
Poza tym jest OK. Chińszczyzna wprawdzie ale nawet przyzwoity plastik. Drugi minus to przełączniki kanałów tak zupełnie na wierzchu. Rozumiem, że producentowi chodziło o minimalizację rozmiaru pilota i odbiornika ale chyba ciut przesadził. Micro-switch raczej powinien być pod czymś - już se poprawiłem - taśma samoprzylepna. Wykonanie dość porządne - wtyczka taka sama jak w wężyku oryginalnym. Konstrukcja ogólnie na tak - nie jest to samoróbka "klepana w garażu".
Zasięg - całkiem przyzwoity - tak na szybko w ogródku udało mi się wyzwolić migawkę na ok. 25 metrów czyli nawet ciut więcej niż podaje sprzedawca.
EDIT: Już wszystkie sprzedane - :) :) :) widać trzeba było się spieszyć :)
Witam Canonierów :)
Będze, będzie więcej. :D
Pierwsza partia to było 5 egzemplarzy na zasadzie przetestowania i zapoznania się z nowym produktem.
Jutro składam nowe zamówienie.
Za 2-3 tygodnie będzie ich więcej, bo jak widać sprawdzają się w boju.
Witamy na forum i czekamy na dostawy :twisted: