ja jestem raczej przy jednym bo raz, że mniej zamoty będzie a dwa to myk, że ja w zasadzie robię tylko zdjęcia z akcji bo reszta wydaje mi się nieciekawa
Wersja do druku
ja jestem raczej przy jednym bo raz, że mniej zamoty będzie a dwa to myk, że ja w zasadzie robię tylko zdjęcia z akcji bo reszta wydaje mi się nieciekawa
teraz to już głupio zmieniać.
;)
ale ja chętnie na kiedyś na parę zdjęć z meczu.
no kiedyś to czemu by nie... wtedy się przygotuję też na takie foty bo jednak sprzętem jakim dysponuję nie jestem w stanie w trakcie jednej akcji zrobić zagrywki, przyjęcia i walki na siatce :( trzeba się póki co skupić na najciekawszym a jak kupię w końcu 70-200 2,8 to będę szalał :D
hm.
A czy ktoś mówi o jednej akcji?
W końcu idziesz na cały mecz, nie na 30 sekund.
;)
uhm.
No chyba obojętnie.
;)
no wiesz... mając Tamrona szybkiego tak, że zdjęcia na siatce robię na manualu (ustawionym na stałe na krawędź siatki) to nie bardzo mam jak robić takie rzeczy :P ja jestem za zdjęciem znad siatki - sam już wysłałem i jest właśnie z ataku
Ale nie zmieniajmy tak mocno teraz, bo archiwalni grzebacze już wygrzebali konkretne foty, a tak będą musieli grzebać od nowa.
:mrgreen:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ha!
pierwszy raz w życiu nie spóźniłem się z wysłaniem zdjęć na battle`a.
;)
nie śmiej się z archiwalnych bo sam miałem ochotę co nieco oszukać i dać coś z archiwum :P ale skoro napisałem, że dam świeżynke to świeżynke ;)
O nie.
będe śmiał się z archiwalnych konsekwentnie.
Bo dalej się będe upierał, że to bezsensu --> przecież można iść na drugą ligę, ligę akademicką gdzie naprawdę nikt nie robi kłopotów z wejściem.
A może nawet herbatą poczęstują. ;)
Ale cóż. To trzeba by chcieć....