Zaczynaja tu jakies malo ciekawe fluidy w postaci porownan latac wiec tylko ostrzegawczo chrzakne panowie - wojenka bedzie ciachnieta :P , nawet nie zaczynajcie sie rozkrecac 8)
Wersja do druku
Zaczynaja tu jakies malo ciekawe fluidy w postaci porownan latac wiec tylko ostrzegawczo chrzakne panowie - wojenka bedzie ciachnieta :P , nawet nie zaczynajcie sie rozkrecac 8)
Nie przejmuj sie, wiem ze klotnie na sieci to jak start w paraolimpiadzie [..] (niekoniecznie poprawne politycznie porownanie, ale przemawia do wyobrazni) Najwyzej raz na jakis czas lutne komus wyjetym podstepnie z cholewy buta dorszem ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Bardziej do Radka pilem niz do alkohola ;).
Najpierw vapourware, pozniej styczen przyszlego roku - nieladne podjazdy :? .
Spox - ja pisałem o Fuji - dokładniej to luty 2004 - styczeń 2005. Nikonowi do tego jeszcze trochę brakuje. Ale już się zamkłem.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
W końcu się doczekaliśmy.Ale znając życie to pewnie niewiele zmienią a cena będzie dwukrotnie wyższa w porównaniu z eosem 300d.
własnie jaka bedzie cena? jak 2x to wiecej jak 20D?
IMO taka sama :wink:Cytat:
Zamieszczone przez aqua
Nie pamiętam ile na wejściu kosztował trabant, ale to chyba było magiczne $1k
Oczywiście mam świadomość, że właściwa cena to będzie za jakieś 3 miesiące od premiery czyli koniec maja.
EF-L 18-500 1:1.4-4 ...Nikon Eating Machine
Czacha, Ciebie to juz mocno grzeje ;-) chyba sobie 10D wymienie na takiego "gnata" :mrgreen: