wiem, ale jak napisalam mi ergonomia odpowiada bo mam male rece
Wersja do druku
Podobny temat był niedawno poruszany:
http://canon-board.info/showthread.php?t=18591
Poza tym gość jasno zadał pytanie 350D czy D70, a tu ktoś zaraz poleci Fuji S6500 :p .
kawa niech leży, a wracając do tematu, to gorąco zachęcam do czytania lektury tego forum. Na początku troche Ci się namiesza w głowie, ale potem to już kryształ.
M. Kubak82 ujął idealnie to, co miałem na myśli... tylko, że mi nie za bardzo wyszło ich sprecyzowanie :roll:
mialam w rekach d20 i nikona d70 i jakos najbardziej lezy mi na razie 350d :)
ale obawiam sie ze autor tez nie do konca wie czym roznia sie te aparaty..
kiedys jak dorwalem Smene to juz myslalem ze mam profi sprzet bo byl duzy, czarny :lol: .. cos nie szlo wiec wrocilem do analogowej malpki.. dopiero po paru latach dowiedzialem sie co to w ogole bylo, ale wtedy podkradalem juz Praktice Ojcu :mrgreen:
dlatego jestem zwolennikiem "zrownowazonego rozwoju" fotograficznego - latwo sie rzucic "z motyka na slonce" ale co potem 8-)
anyway - zycze zadowolenia cokolwiek autor watku zdecyduje sie kupic :mrgreen:
troszke forum odbieglo od tematu jaki poruszylem we wlasnej sprawie ale najmocniej dziekuje za kazda rade lacznie z tymi od ktorych mi w piety poszlo i nie chcialem juz nic kupic a tym bardziej zajac sie fotografia na powaznie ale jakos przebrnolem przez gradobice no i jutro pedze do sklepiku po 350 a obiektyw ukradne :) pozdrawiam wszystkich
i jeszcze raz dziekuje