Czy dobrze wyczuwam tu ironię? ;)
Wersja do druku
tjaaaaa....a ja jestem z Archiwum X :mrgreen:
ja osobiscie nie ale znam takiego któremu sie to udało :).
czasy się zmieniają... kiedyś z aparatem w ręku a gitarą w drugim można było mieć w domu "lachonarium", a teraz co? Bez bm-ki, dresu, telefonu z lachociągiem i innymi wodotryskami ani rusz....
bajer na artyste jest rewelacyjny jesli ma sie poza aparatem jeszcze dobry image, rozwiane dłuższe włosy błedny wzrok, kurtka m16 albo skórzana, taki lekki profil motocyklisty... ja mam :D choc dzis qrcze profil poszerzył sie o lekki(trzeba sie pooszukiwac;)) amrotyzator seksualny :mrgreen:
pamietam jak jeszcze studiowałem we wrocku, załozylismy z kumplem specialnie agencje hostess i modelek (jakby ktos miał jeszcze złudzenia to nie by na tym zarabiac ;) zylismy z drugiej firmy), wyswirowalismy nawet studio gdzie parkowałem motocykl dla lepszego efektu:mrgreen: i powiem wam ze na początku i w połowie lat 90 to byłą najlepsza inwestycja w "przedłużacz", żaden inny w postaci fury etc tak nie działał :mrgreen:
ktos sie obruszy powie ze to żałosne... może i tak... ale za to jakie skuteczne:D
a jak wiadomo: na wojnie... etc ;)
Dwie, albo trzy mi się udało poderwać :) Lustrzanka robi wrażenie (nawet 400D) na dużej ilości lasek, naukowo potwierdzone przez mnie. Zresztą jak jeden wyciągnie miniaturową małpke, a drugi lustro to na kogo dziewczyna poleci. Poza tym dużo dziewczyn lubi robić zdjęcia.
- a więc robisz zdjęcia?
- no tak troche
- ojej, a ja tak bardzo lubię zdjęcia, ale nie mam dobrego aparatu!
- to może przejdziemy się kiedyś pofocić?
- jasne, że tak!! Bardzo chętnie!!
Później gadka o przysłonach, migawkach, GO, do tego niespokojna dusza artysty i dostrzeganie tego, czego inni nie widzą i praktycznie już 70% załatwione! Tylko dzięki aparatowi :D
...a potem oglądacie efekty i ona mówi, że z takim badziewiarzem nie może :mrgreen: Sorry, to żart a nie atak. No offence :mrgreen:
poczekaj , poczekaj zanotuje jak to było ? Najpierw o przysłonach a potem o migawkach... ;)