Mac Ty koeniecznie chcesz aby te 3 zdjecia byly to zdjecia wykonane rano,w poludnie i wieczorem? To nie moge wyslac 3 zdjec np. o tej samej porze dnia tylko 1?
Wersja do druku
Kris wyjaśnię raz jeszcze, od zmierzchu do świtu czyli od zachodu do wschodu słońca. Nie muszą być trzy zdjęcia, możesz wysłać jedno, dwa lub trzy ale nie więcej niż jedno z danego przedziału czasowego czyli np. z pory zmierzchu może być tylko jedna fotka.
a czy kolejność jest ważna?? czy nie może byc od switu do zmierzchu:D??
acha pewnie nie bo ma byc noc w środku - juz zem se som odpowiedział
zwijam się ze śmiechu czytając te wymijanki pytaniowe :D
:mrgreen: troche się zastanawiam, czy wziąść udział pomysły kwitną--> nigdy nie brałem udziału, może się skuszę. Napisze jutro, dziś już późnio :)
Mac nie wiem jak mi sesja pójdzie, jak dobrze to można mnie dopisać, jeżeli źle to nie będę miał czasu, więc info czy mnie dopisać będę mógł dać dopiero po weekendzie.. Czy ilość miejsc jest ograniczona?
Pozdrawiam.
a dopuszczalna jest szara połowka nałozona w PSie? :)
wsumie jeszcze chwila i mozna załozyc (znowu) nowy wątek o tym jaka obrobka jest dopuszczalna i jakie zdjecie jest "czyste"
Venio hmm zadajesz podchwytliwe pytania, ponieważ założyłem jak najmniejszą ilość PS'a to zgadzając się na PS'ową połówkę zaprzeczyłbym swoim wcześniejszym postom. Zatem połówka tak ale w wersji hardware. Mam nadzieję, że dasz radę.
SenK i Zaku czekam na Wasze potwierdzenia, jest jeszcze trochę czasu więc spokojnie.
Mac a powiedz mi czy w każdą kategorię muszę dać oddzielną pracę czy można zrobić to na zasadzie tryptyku z jednego miejsca sklejonego w jedną pracę? Sorry, że też motam ale temat niestety dość obszerny to i pomysłów będzie sporo
Decha możesz dać tryptyk albo oddzielne prace, nie robię tutaj ograniczeń.
Dzis legl w gruzach moj arcy-fenomenalny :) pomysl na zdjecie do rywalizacji z uzyciem muru okalajacego kosciol. :/ Okazalo sie, ze nie wyglada na zdjeciu to tak, jak mialo. :/
Wiec coz - szukamy dalej.