Ja mam juz prawie dwa lata Topower serii NF (polpasywny) i opisze go jednym slowem - cisza.
No i zero problemow ze stabilnoscia.
Wersja do druku
Ja mam juz prawie dwa lata Topower serii NF (polpasywny) i opisze go jednym slowem - cisza.
No i zero problemow ze stabilnoscia.
Nie upadł, tylko zmienił nazwę na PurePC.pl
Zapytaj tam - 8 na 10 poleci ci Tagana :-P
Z zasilaczy to ja bym sobie chętnie coś takiego kupił:
http://www.komputronik.pl/pelny.php?id=15912
Błoga cisza, tylko kasy szkoda :)
dystrybutorem na Polskę cheftieca jest sklep angela.pl
adres do ww. zasilacza http://angela.pl/index.php?action=To...id_towaru=1025
ach, pasywne...
jakbym mial tyle kasy zeby bez p[roblemow taki zasilacz kupic to bym pewnie nie kupował 7900gs ;-)
nie wiem niestety jaka moc wystarczy na bezproblemowe OC - i czy kupowac na zapas? tzn napare lat?...
Skoro tak to czemu w tym roku benchmark.pl znowu zaklasifikował zasilacz Antec do grona super produktów :?: Moim zdaniem, mówienie, że to badziewie to lekkie przegięcie :evil:
A nawet jeśli w tym roku mieliby się popsuć to zawsze można kupić modele z zeszłego roku...te są super :D
jeśli cisza to proponuję wc :)
poczytałem poczytałem i chetnie zdecyduje sie na tagana
1 480W - u15
2 530W - u22
3 530W - u15
czym sie rózni 2 od 3 ? widze ze jakimiś parametrami prądowymi (bo kable chyba oba maja odpinane?)
no i pytanie - do tego sprzetu co podałem i OC wystarczy 480? jakies doswiadczenia?
Wiesz... mając w jednym ręku opinię jakiegoś całkowicie anonimowego dla mnie tomaja_2, a w drugim ręku opinię znajomego prowadzącego serwis komputerowy, przerabiającego kilkanaście pecetów tygodniowo i niewiele mniej składając na zamówienie, chyba mimo wszystko zawierzę jednak znajomemu :lol:
Tym bardziej, że kupiony 4 lata temu PSU Anteca (TruePower 330W) w tym roku wybuchł mi z poziomem huku zbliżonym do dużej petardy (na szczęście nie zabierając niczego ze sobą do piachu), więc o czym mowa :-P
Kup wersję z odpinanymi przewodami - to jest prawdziwe mistrzostwo świata jeśli chodzi o porządek wewnątrz obudowy.
To jest seria Easycon.