panowie a może autoportret a zeby nie było za łatwo to bez statywu:)
Wersja do druku
panowie a może autoportret a zeby nie było za łatwo to bez statywu:)
Ja mam juz pomysł na fotke wiec jak dla mnie to mogłoby być szybciej ;) Dużo czekania.... może jednak wcześniej? :) Ponadto potrzebowałbym 2-3 dni max na zrealizowanie pomysłu więc jeżeli gazeta ma być z 16 stycznia to zdjęcia jak można to wysyłka zdjęć do 19 stycznia do 20:00.
Wczoraj wróciłem. Dzisiaj odżyłem, jutro kupię gazetę, a 19 wyślę fotkę.
Może tak być?
Ok ;)
Ja już zrobiłem fotke i wysłałem :) Czekam na oddecha i niech zwycięży lepszy ;)
snow... głupio mi ale nie zdążyłem kupić gazety. Może być jutrzejsza? Jeśli się nie zgodzisz, to chyba wygrałeś.
Odczytam odpowiedź dopiero jutro rano.
No może być. Tylko nie zapomnij jutro kupić ;)
EDIT: Może jeszcze nie wszystkie sprzedali egzemplarze? Będzie widać czyje jest czyje (co w sumie narusza regulamin battle :) No ale trudno, moje TWA się najwyżej wykaże :mrgreen: Spróbuj może dziś jeszcze kupisz w jakimś markecie pobliskim :)
A może jakaś przesyłka kurierem Lublin-Warszawa? Wysłanie gazety to chyba nie są jakieś kosmiczne pieniądze? Bo przy jawnych autorach z TWA snowa (to my, to my :mrgreen:) oddech nie masz szans ;-)
To ja powtórze fotke z jutrzejszym numerem :) Taniej wyjdzie wydać te 1,5zł niż wysyłać kurierem :)