No wlasnie tylko taka.Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Wersja do druku
No wlasnie tylko taka.Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów, jak widac jestem tu nowy. Przeczytałem mnóstwo postów, ale nie znalazłem odpowiedzi na pytanie dlaczego nie moge ściągnać pliku z download. Proszę o życzliwe podejście do mojej prośby i wyrozumiałośćCytat:
Zamieszczone przez Przemooo
no ja nei wiem dlaczego tak akurat ci sie dzieje mi wyskoczylo tylko ze mam sie zarejestrowac wiec to zrobilem i all download przeszedl jak po masle:)
A ja mam mały problem...
Zakupiłem jakiś czas temu (sierpień 2004) Digital Rebel i przywiozłem go do kraju. Długo się zastanawiałem czy wrzucić sobie wasiaware. Ostatecznie mnie (dokładniej moją żonę) przekonała polska wersja menu. Wzasiorbałem z działu Download odpowiedni plik i rozpocząłem postępowanie wg instrukcji.
Okazało się, że mam oryginalnie zainstalowaną wersję oprogramowania o numerze 1.1.1. Nie mam pojęcia, czy to może mieć znaczenie?
Cały proces przebiegł bezproblemowo i ujawniły się magiczne CnFunctions :P
Ale...
Przy próbie zmiany języka menu okazało się, że aparat nie do końca reaguje na moje działania. Otóż po wyborze języka PL do menu przez chwilę mruga ikona baterii, po czym aparat się restartuje, ale po ponownym wejściu do menu jest ono nadal w języku ANG.
Pomóżcie proszę, gdzie mogłem popełnić błąd?
Zdroofka
Andrzej
Sheriff, 1.1.1 to najnowsza oficjalna.
A co do błedu to:
Cytat:
Zamieszczone przez krecio
Yyyy - czyli co mam zrobić aby wrócić do wersji GER?? By ponownie zainstalować wersję PL?
Qrde - że tez o tym zapomniałem :(
Zdroofka
Andrzej
p.s. tzn może wiesz gdzie zasiorbać wersję GER?
(wymyśliłem, że zasiorbię ponownie oprogramowanie ze strony Canona i je zainstaluję, ale czy to pomoże :?: )
Sheriff, zainstaluj oryginalny soft ze strony canona i wybierz jezyk niemiecki w menu.
Właśnie się instaluje :)
Zaraz zdam relację czy pomogło :D
Zdroofka
Andrzej
p.s. Dzięki za wsparcie (chociaż moralne :P )
Wywolano mnie do tablicy. :shock: :shock: :shock:
Zrob jak Ci powiedziano, tzn.:
1. wgraj ponownie o r y g i n a l n y soft
2. w menu wybierz jezyk niemiecki
3. wgraj soft z polskim menu
4. PO SCHACKOWANIU NIE DOTYKAJ NICZEGO W MENU JEZYKOWYM BO ZAWSZE APARAT BEDZIE SIE WIESZAL!!!!!!!!
5. rob zdjecia :lol: :lol: :lol:
pozdr.
BTW, Tomek, a propos dzisiejszej "pyskoweczki" to akurat jest kliniczny przyklad braku "czytelnictwa". Ale dzieki za TAKA reakcje. Jest BARDZO OK.
Moze byc milo :?: :?: :roll: :lol: :roll:
krecio, zauważ subtelną różnicę. post był w dobrym wątku, pytanie było konkretne. albo ja byłem w dobrym nastroju :P