Tak, tak:D To na 100% Fabryczna. Pan się ciągle nie odezwał, ale ja tam strażnika nie widuje..., czyli można się wybrac "na żywioł". Strażnika albo wogóle nie ma, albo siedzi jakiś jeden w budce;)
Wersja do druku
Tak, tak:D To na 100% Fabryczna. Pan się ciągle nie odezwał, ale ja tam strażnika nie widuje..., czyli można się wybrac "na żywioł". Strażnika albo wogóle nie ma, albo siedzi jakiś jeden w budce;)
No to w takim razie o tym samym miejscu myslimy. Kwestia w tym, ze to miejsca bardzo otwarte na wiatr i takie tam inne pogodowe - musimy poczekac na wiosne.
witam ja bym był zainteresowany....
ale mam kika pytań
zastanawiam sie nad zabraniem 2 modelek ....jaka tam jest sceneria
jest prąd....dodatkowe lampy
pozdrawiam
Z prądem to raczej kiepsko. Naturalen oświetlenie rulez;)
Mungo a jakie są szanse na ten plenerek? Jak tak dalej pójdzie to wylądujemy w studio z modelkami.
Pogubiłem się. Mówiliście, że czekamy na wiosnę. A ja próbuję coś w tym czasie załatwić. Ja nie rozumiem tego Pana od wejściówek. Kilka maili wysłanych i zero odzewu. To może na wiosnę na dziko się wbijamy?
Może pan od wejściówek zapomniał hasła do poczty? ;) Najlepiej chyba zadzwonić...
Jeśli wypali to i ja się piszę na to :) Dziś byłem w starym FSO na Żeraniu, i dobrze pogadałem z Panem od ochrony i problemu z wejściem nie było :D
Trzeba było dać wcześniej znać, byłaby większa grupa.