Lepszy AF, jeszcze lepszy AF... to zawsze prowadzi do "jedynek" :-)
Tyle, że te w najbliższej perspektywie pożegnają się z cropem, więc pozostanie Ci chyba tylko zakup TC ;-)
Wersja do druku
też planuje niebawem zakup nowej puszki, mowicie o nowym 3D a czy jest planowana nowa jedynka bo ta juz troche ma za soba, jesli tak kiedy mozna sie jej spodziewac.
Ludzie, DAJCIE SPOKÓJ z tymi tematami. 3d, 40d ... Zdjęcia robić może zacząć czas...
Cichy, jakie zdjecia? Czym? Tym "starym zlomem"? :mrgreen: Ale to juz wytestowane na wszystkie strony i wszyscy wiedza ze tym zdjec sie "nie da" robic :twisted:
fakt, wszystkie 20d,30d i 5d są do **** i nie da się nimi fotografować. mają za małe matryce, niedokładne AF i nie mają czyszczenia matrycy.
A pozatym 5D strasznie szumi :mrgreen: Jak wyjdzie 5D mkII to poprzednik już będzie całkiem do ****. Się okaże, że nie można nim było robić zdjęć :lol:
tia dzięki za rzeczową odpowiedź :-)
no ale niestety taka jest prawda - jak robilem lepszym nie swoim aparatem przez dluzszy czas i potem na swoj "zlom";) wrocilem to mi sie odechcialo robic foty:D
No a czego Ty sie spodziewałeś że ktoś spojrzy w szklaną kule i przepowie przyszłość :shock:?
Jednym słowem - bez trudu odnalazłeś w nim to "wewnętrzne fuj" - też tak miewam. Raz tak miałem jak wziąłem 20D do reki po dłuższym użytkowaniu 1D :mrgreen:.