D70, a może już jeśli chcesz Nikosia pomyśleć o D100 - jako twoja maskotka?
Wersja do druku
D70, a może już jeśli chcesz Nikosia pomyśleć o D100 - jako twoja maskotka?
Kiedyś Cie o to poprosze - chwilowo jeszcze nie mysle o tym - na razie zbieram kasiore, która jest potrzebna w dość dużych nominałach, niezależnie od tego na jaki aparat sie zdecyduję 8)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Nie mam nic przeciwko :mrgreen: Tylko dlaczego seplenisz :?: Oczywiście, że MAM KOTKA, nawet dwa :P Ty tes mas kotki :PCytat:
a tak btw, moze by podpis alahari: "Canonier Senior" zmienic na "Maskotka" :mrgreen:
Zdecydowanie fajniej by jednak wygladalo Maskotka :P , taka nasza forumowa, rozpieszczana milusinska 8)Cytat:
Zamieszczone przez alahari
Maskotce powinno się wybaczac błędy wszelakie, a nie drzeć z nią koty, jak czasem sie dzieje :twisted: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Maskotka _forumowa_ . Na forum nie drzemy kotow. A co sie dzieje na PW itp to juz nasza slodka tajemnica nie wplywajaca nijak na status maskotki _forumowej_ :PCytat:
Na PW nic się nie dzieje, nie imputuj mi tu prosze takich rzeczy :twisted: A na forum kilka razy koty chyba sie darły - ot, choćby teraz - zaczynają :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Napisalem "na PW itp" . Dzialo sie na GG, na PW swego czasu tez. Uogolnienie :P .Cytat:
A jak sie na mailach grzało, co :twisted: He he :twisted: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wygląda na to że jesteście dumni z waszych "kłóni" ? :shock: :wink:
Bo widzisz Hazan, z natury jestem łagodna jak baranek i na ogół nie dogryzam nikomu, nie jestem tez absolutnie złośliwa :roll: Czasami jednak trzeba poćwiczyc tę nasza ciemną stronę, a Vitez sie do tego świetnie nadaje :twisted: Chyba nie zaprzeczysz 8)