Witam.
W zasadzie widzialem podobne tematy, ale nie udalo mi sie podlaczyc S1 jako kamerki internetowej. Czy moglby ktos mi pomoc, bylbym bardzo wdzieczny.
pozdrawiam
Wersja do druku
Witam.
W zasadzie widzialem podobne tematy, ale nie udalo mi sie podlaczyc S1 jako kamerki internetowej. Czy moglby ktos mi pomoc, bylbym bardzo wdzieczny.
pozdrawiam
a po co chcesz podłączać?
,,W zasadzie widzialem podobne tematy,,
skoro widziales to zapewne doczytałeś że takich rzeczy sie nie robi z dobrym sprzętem i do tego przeznaczonym do fotografowania,co do internetu to od tego są kamerki za 50-100 zł aby je wykorzystywać i dodzierać w tych celach
Witam wszystkich mam pytanie czy canon a540 moze słuzyc jako kamera internetowa do komputera ???? czekam na odpwiedz
Osobiście mam tanią kamerkę "internetowa" za 30zł, która służy mi do komunikacji, ale można z każdego aparatu kompaktowego przesłać obraz na żywo, mając w kompie kartę graficzną z wejściem wideo, samodzielna kartę do przechwytywania wideo, lub kartę TV, która też dysponuje takim analogowym wejściem wideo.
Pisał już o tym w tym wątku na 2 stronie użytkownik ewg:
http://canon-board.info/showpost.php...0&postcount=16
witam.
ja z kolei mam pytanie czy można używac canona powershot A630 jako kemerke internetowa???z góry dzięki