Canon wyprzedza Nikona w tym, że nie jest Nikonem. Jakoś tak miało być....
wątek w stylu Kononowicza..:roll:
Wersja do druku
Canon wyprzedza Nikona w tym, że nie jest Nikonem. Jakoś tak miało być....
wątek w stylu Kononowicza..:roll:
najlepsze w Canonie jest to ze ma lepszego konkurenta od siebie jakim jest Nikon :P
no i sie zacznie :mrgreen:
A ja tam bym podrążył.
Tak dla draki.
:mrgreen:
Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam:oops: , miło mi mi że nie zostałem totalnie zmieszany z błotem;) Fakt że jestem z N nie oznacza że mam coś do C, ale że znam N z autopsi a C tylko z tego forum i sporadycznego kontaktu więc chciałem się dowiedzieć z tej strony o zaletach jednego systemu nad drugim oraz dalszych ewentualnych nowościach dla amatorów jakim niewątpliwie jestem(dlatego wspomniałem o marketingu).
Z tym bannowaniem można odłożyć:?: Kto wie z jakiego względu zadałem takie pytanie...
W czym Canon wyprzedza Nikona?
Ano w 5D, 1DmkIIN oraz EF300/2.8LIS. A cała reszta to tylko naturalna konsekwencja tych trzech pozycji.
ej tu nie chodzi o sprzet tylko o zdjecia , skoro uwuazasz ze jak kupisz canona bedziesz robil lepsze zdjecia to kup , jak nikona to kup nikona.... canon jest lepszy w marketingu i w matrycy ktora buduje sam od wielu lat , gdzie nikon zdal sie na podwykonawcow :) tyle ze ja i z canona i nikona i fuji nie uzyl bym czegos wiecej niz iso 800 bo w kazdym z nich jest juz kiepsko powyzej (ale to wg mnie bo ja lubie stalki i ladny ostry obraz) , oo i tu tez nikon jest lepszy w stalkach amatorskkich 20,35,50,85,180 rewelacyjne nie drogie szkla (jak na stalki) osiagajace naprawde dobre rezultaty.
W!
No i tym ze C. mocno zaczyna inwestowac w naszym kraju w reklame lustrzanek, vide dzis rano przed 8 reklama 400D w TVP1 oraz w kilku magazynach ilustrowanych (np Focus), rowniez 400D. Nareszcie chcialo by sie powiedziec.
Zdrowko