Wierzejski wystrzelił na 0,3%, to piękny wynik. Gdybyśmy mieli w kraju ordynację z jednomandatowymi okręgami takich gości nie musielibysmy oglądać w tv.
Wersja do druku
Wierzejski wystrzelił na 0,3%, to piękny wynik. Gdybyśmy mieli w kraju ordynację z jednomandatowymi okręgami takich gości nie musielibysmy oglądać w tv.
Bylem glosowalem ale te kartki(3sztuki) byly tak "male" ze wejsc nie chcialy do urny, no chyba ze tylu glosujacych bylo. A tak poza tym to nie szkoda papieru?
Ja neistety nie dałem rady. :(
Zlecenie mi sięrpzeciągnęlo do 21. :/
Ale na drugą turę idę. :)
ps. fan nr 1: a kto Ci zabronił sprawdzenia w internecie informacji i tym gośćiu na kogo głosujesz skoro go nie znasz??
ja nie zdążyłem ze Słowacji wrócić
Niestety we Wrocławiu nie mogłem głosować, bo jestem przyjezdny choć czasowo zameldowany :/
No wiesz pisałem głównie o kandydatach na radnych. Z kandydatami na prezdenta i do sejmików było lepiej ( startowały znane mi posacie)
Tacy kandydaci na radnych teoretycznie powinni być działaczami lokalnymi, niestety osobiście nie znałem żadnego z nich. Co do internetu to:
1) nie każdy kandydat ma strone w internecie
2) jak juz ma to wynika z niej, że jest boski
3) No lokalnym forum informacje są niejednoznaczne, jedni danego delikwenta ganią inni chwalą (pewno w zależności od preferencji politycznych)
Chyba lepiej jest w małych miejscowościach tam ludzie znają wszystkich kandydatów osobiście.
A szukałeś?
Bo ja jak szukałem to to nie był kłopot.
Skoro o wyborach mowa, to załączam zdjęcie za "GW":
A tu jeszcze galeria zdjęć Krzysztofa Kononowicza, kandydata na prezydenta Białegostoku:
http://www.gazetawyborcza.pl/5,75539,3729657.html
Robert