-
Niewiem dlaczego, ale teraz jak widzę jego profil to napada mnie atak śmiechu :grin: Przed wprowadzeniem tego zakazu wogóle na to uwagi nie zwracałem. Czyli co, Kaczyński będzie na przemówieniach patrzył cały czas do przodu ? Dopiero jak się obróci to na całej sali będzie słychać klepanie luster :lol: A w pomieszczeniach gdzie będą na ścianach lustra ? Wyda rozkaz zdemontowania ich przed wejściem ? A co za granicą ? Przecież z tego chyba już się śmieje cały świat i pokazują tylko jego profile :mrgreen:
-
Teraz zacznie sie fotografowanie prezydenta z profilu, jego jeszcze wolno...
-
Przecież oni to jak jedno... :) Nie da rady..
-
ja to jestem wyznawca teorii spiskowych ;-)
jezeli ktos ci mowi (pokazujac na niebo palcem) "o samolot" to ty sie tam spojrzysz a on ci nagle bach za portfel ;-)
tak wiec taki zakaz sluzy odwroceniu uwagi bo i tak wiadomo ze nikt go nie bedzie przestrzegal, poza tym moze wlasnie chodzilo kaczynskiemu o "zwrocenie na siebie uwagi" -
badz czujny wrog nie spi ;-)
-
Zwrócił uwagę i to nawet bardzo, tylko jeśli chciał uzyskać jakiś pozytywny skutek to nie wiem czy mu się udało :) Pokazuje tym tylko jakieś swoje kompleksy. To tak jak gdybym ja zabronił wszystkim na mnie patrzeć gdy ziewam bo... bo mam duże brodawki językowe i się wstydzę :lol:
EDIT: Hmmm, http://wiadomosci.onet.pl/1428058,11,item.html
"Premier zdementował informację podaną przez przez dzisiejszy "Dziennik", według którego od wczoraj nie można robić zdjęć Jarosławowi Kaczyńskiemu z boku."
-
nie wazne jak mowia - wazne ze mowia ;) zostaliscie wmanewrowani :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jac
nie wazne jak mowia - wazne ze mowia ;) zostaliscie wmanewrowani :mrgreen:
Agenci, spisek, TVN... !!!
-
Nakaz (?) fotografowania z profilu
-
Cytat: