-
Moim zdaniem około 10 to powinniśmy już być na miejscu. Ale jeśli większość zdecyduje inaczej, to się dostosuję.
Jeśli o mnie chodzi, to ponieważ mieszkam mniej więcej w połowie drogi między Nieborowem a Warszawą, to zobaczymy się pewnie dopiero na miejscu, bo przecież nie ma sensu, żebym pedałował do stolicy.
-
Myślę, że dobrze byłoby być o 9.00 na miejscu, zatem zbiórka przy Forcie Wola powinna być o 7.45 a o 8.00 ruszamy na miejsce. Sepq mógłby na nas czekać na miejscu. Dobrze byłoby aby Stratus przejrzał pogodę na sobotę.
-
Na miejscu gdzie planujecie sie spotkac - bo jesli bede jechal to zupelnie z przeciwnej strony.
Jakies telefony moze do siebie zostawimy.
Jeszcze jedno - jakieś modelki zabieramy ze sobą:?: 8) - mi moze sie uda namówić moją kobietkę - no chyba, że ma to być z bal samców:mrgreen:
-
Hm, moja ślubna niestety odpada, bo ma tego dnia jakieś szkolenie w stolicy, więc na pewno będę sam. Na miejsce spotkania proponuję Nieborów, przy bramie wejściowej do parku. Jest bliżej Warszawy niż Arkadia. A jak się nam nie spodoba, przejedziemy kilka kilometrów dalej do Arkadii.
-
Mam nadzieje, ze jak bedzie taka pogoda jak dzis to nigdzie nie jedziemy:mrgreen: BO moja 350tka nie ma uszczelek:mrgreen: :mrgreen:
-
Cos Sie Panowie wyciszyli widze:-?
-
Wstrzymali oddech w oczekiwaniu na dobrą pogodę :)
-
popatrzylem na pogode dla Łowicza (http://meteo.icm.edu.pl/) i raczej parasole, peleryny i wszystko co przeciwdeszczowe moze sie przydac.....
niewesolo :(
-
Witam wszystkich.
Jestem tu nowy. Poczytałem trochę, popatrzyłem i chyba czas się ujawnić. Chętnie bym się przyłączył do sobotniej wycieczki. Tylko nie chciałbym doświadczyć tego co wczoraj wieczorem na cmentarzu bródnowskim - deszcz!
Poza tym mój sprzęt raczej odstaje od całej reszty. I szczerze powiem, że mi wstyd nawet pisać czym pstrykam. Niestety kasa.... a raczej je brak. Jednak chętnie pouczyłbym się czegoś od bardziej doświadczonych. Więc jeśli wam nie będzie przeszkadzała moja obecność, to polecam się.
-
Dobrze, więc podsumujmy. Zbiórka Fort Wola, godzina 7.45. Z osobami, które pojadą bezpośrednio do Arkadii, skontaktujemy się telefonicznie w dniu pleneru co do miejsca spotkania.
Prognozy nie wyglądają zachęcająco. Może ustalmy sobie jakiś ostateczny termin, kiedy podejmiemy decyzję czy jedziemy, czy nie