-
ja raz oddałam w MM i bylam nie zadowolona i wrócilam do starego miesca czyli fotojoker np: na sławkowskiej w canonie albo to samo jest w nowej galerii krakowskiej koło saturna, cena bardzo dobra bo 10/15 tylko 0,39 zł a wiekszy format 0,99 i jak dla mnie jakosc naprawde dobra wiec polecam. A co do MM to moze mialam akurat pecha.pozdCiri
-
nie mialas pecha. w mm tak po prostu jest .laba traktuja jak drukarke nie poprawiaja niczego.jak im przyniesiesz tak jest.fujijama jest w porzadku,laba na krakowskiej tez no i Staśko z ats co ma dwa zaklady jeden na kalwaryjskiej i drugi to przejety fotoekspert z karmelickiej.wszyscy oni maja jedna wade -jak przychodzi sezon to sie nie wyrabiaja,robia nocami i efekty sa takie sobie.co do internetowych zakladow to sugeruje www.laboratoriumcyfrowe.com. papier kodak supra endura .fajne kolory .jesli cyfrowka nie podbija to naturalne a nie przebarwione.nietypowe formaty tez tylko trzeba ustalic przez maila lub jak sie z nimi skontaktujesz to dostaniesz tel do laboranta i uzgodnisz z nim co i jak ma zrobic.wiem bo sprawdzalem.i jeszcze ciekawostka -w krakowie moga odebrac od ciebie z domu lub pracy material i przywiezc zrobione lub mozesz im wyslac na serwer a przywioza we wskazane miejsce lub wysla poczta. lab cyfrowy stoi na prywatnej posesji i robia tylko dla kooperantow i internetowo ale fajnie .korzystam i generalnie jest ok
-
-
Ja robię na Krakowskiej 21 www.fotolaba.pl
-
Robię tylko zdjęcia analogowe Canonem Eos 33 i jetem maniakiem jakości odbitek. Próbowałem już robić odbitki w Domu Turysty, u Konarzewskiej na placu Matejki, u Ostrowskiego w Jubilacie czy Empiku na rynku, na Wiślnej itd. i nigdy nie byłem w pełni zadowolony. Zupełnie przez przypadek odkryłem rewelacyjny punkt Kodak Express w Saturnie przy Dworcu Głównym (ostanie piętro). Muszę powiedzieć, ze robią rewelacyjnie odbitki (ostre, piękne kolory, dobre naświetlenie wykonane indywidualnie do każdego zdjęcia). Co może być dla niektórych ważne to są bardzo elastyczni i otwarci na wszelkie indywidualne wymagania i zlecenia.