ktos juz jedna sztuke kupil ...przyznac sie :lol:
Wersja do druku
ktos juz jedna sztuke kupil ...przyznac sie :lol:
Cytat:
Gdyby nie ten wielki napis "Canon" (i śmieszna cena...), to chętnie bym sobie cos takiego sprawił.
Dokładnie, jakby to kosztowało 15-20zł to ok. Ale tyle kasy za kawałek plastiku?
jeszcze chwila i stanieje - to nowosc wiec trzymaja cene, zaraz sie znajda inni dystrybutorzy i potanieje - choc dla mnie to zbedny kawalek plastiku, ale moze jak bede czesto pstrykal w ostrym sloncu to sie moze przydac :roll:
nieobrażając nikogo ale tak jest w rzeczywistościCytat:
Zamieszczone przez Hadrian
ja nie mam nawet foli na LCD i jeszcze żadnej ryski :)
czy folie z Allegro są bezpieczne? tzn. czy nieuszkodzą plastiku na wyświetlaczu, czytałem niedawno o tym na SwiatObrazu ale niemogę znaleźć tego wątku.
[QUOTE=muflon]No, bez przesady. Wracając na moment do pamiętnego wątku o oklejaniu, aparat bez "ekraniku" znacznie mniej przyciąga dresów.
Noo, a jaki fajny jest napis na pasku od 350D "CANON DIGITAL". I to by bylo po dyskrecji. :mrgreen:
Ja mam cos takiego
da sie tym robić w pozycji otawrte
ale np składanie mnie wkurza bo trzeba dwoma palcami zlożyć listki boczne do środka a górną przykrywke na dół trzeb sie wprawić
na początku dwoma rękoma to robiłem hihihi
troche żałuję zakupu bo sie zawiodłem
ale skoro juz mam to używam (zona sie zgodziła na zakup i co mam teraz powiedzieć że dlaczego nie używam ;-)
aha jeszcze jedno to szkiełko dodoatkowe powoduje jeszcze wieksze odbicia światła niż sam wyswietlacz a tak miało nie być
pozdrawiam