Tak czy inaczej urządzenie wygląda ciekawie i jest przydatne. Miejmy nadzieję, że cena będzie przyjazna dla nas kupujących.
Wersja do druku
Tak czy inaczej urządzenie wygląda ciekawie i jest przydatne. Miejmy nadzieję, że cena będzie przyjazna dla nas kupujących.
Nie moga sobie "ot tak" wykopac ceny z kosmosu, bo istnieja juz pewne urzadzenia na rynku tego typu, choc by epson p2000. Liczac to, mozna tez byc pewnym, ze wiele taniej to nie beda :) A jesli pojemnosc bedzie wieksza, to chyba wogole taniej nie beda :D
Co do ceny to macie racje. Urządzonko wygląda zbyt fajnie żeby miało być tańsze od konkurencji. Zwłaszcza że czyta rawy z canona, a to dla mnie np. duży plus. Przy tym jest małe i ma duży wyświetlacz. Canon ...........!@#@#$#%$^&^& .... tylko żeby cena była dla mnie:).
Na razie to można tylko spekulować i poczekać na oficjalną cenę sprzedaży.
Skoro juz starenki P-2000 czyta 20D i 350D (czytal jeszcze przed upgrejdowaniem firmware)... to jakie sa szanse ze nowiutkie P-3000 i P-5000 beda czytaly 30D/5D ?
W domu moge sprawdzic czy P-2000 czyta rawa z 5D o ile je gdzies jeszcze mam.
Inna sprawa to taka ze Epson P-2000 czyta jpga zaszytego w rawie - to pozwala mu podac exifa ale uniemozliwia zoomowanie tych "rawow" ani wlaczanie ich slideshow (slideshow dostepny dla jpgow, nawet z podkladem muzycznym).
Jak kupie (za pare mies...) P-5000 to sprawdze czy to poprawili 8) .