-
Własnie wróciłem z Tychów i..........
Nie wiem jak to napisać czy dobrze dla mnie czy nie dobrze dla innyh kierowców.
Oczywiście zdałem ;) Moja inteligencja i bystrośc umysłu pozwoliła mi na zdanie tego egzaminu :D
Niestety fotk nie ba bo Pan Baron (egzaminator mój) nie pozwolił na to ;(
JEsli chodzi o strzegoły to Egzaminy na 0 błędów, łuk zrobiony bez kotekty i nie stoczyłem się z super małej gorki (ruszanie z zorgi).
Teraz czas na oblewanie :D Może jakiś zlocik w katowicach :D
-
-
:grin: :grin: No to powinszować - całe szczęście, że w najblizszej przyszłości nie wybieram się na południe:wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ags
A koperta była?
koperta jest obowiazkowa na egzaminie ;)
gratulacje zakk.
-
Hmm z kopertą było tak, że nie zdołałem się nauczyc tej koperty w noc wiec nie było ;)
-
Teraz będziesz musiał nas przystkich przewieść :-D
-
No to gratulacje :D
Ponoć ciężko zdać a tu proszę kolega bez koperty i od pierwszego razu! Znaczy sie zdolny siakiś taki :wink: ! Teraz pozostaje Ci tylko praktykować w jakiejś dobrej furce. :wink:
-
No i udalo sie :), zdalem za pierwszym razem. Łuk co prawda z poprawka(stres chyba), ale reszta ok :). Pozdrowionka dla wszystkich zdajacych i powodzenia.
-
Nie wiem dlaczego ale u mnie w rodzinie wszyscy zdawali za pierwszym razem bez koperty ofcurse;)
Narazie fury nie mam własniej ale będę jeździł raz za czas Suziki swift 1.0 (ja mama mi pożyczy :D)
Wczoraj byłem w tychach załatwoać papierki i powiem wam, że nie chciałbym jeszcze raz zdawać (byłem ok 1 godzinie na placu tak dla jaj i wszyscy oblali <wow> ! ) Ale za to jak ja zdałem to smutno mi było, że to już koniec tych testów i tego bałaganu Tychowskiego ;)
-
Witajcie jeszcze raz.
Dlaczego przywróciłem temat? Bo 4 czerwca o 10 zdaję znów prawo jazdy ale teraz na kategorię C ;P
Trzymajcie kciuki :D