;)taaa:)
ehh:) oby oby ale coś tego nie widzę:)
Wersja do druku
;)taaa:)
ehh:) oby oby ale coś tego nie widzę:)
"Cienko" widzę tą obniżkę :-( - ale kto wie :twisted: ?
Cuda się zdarzają ;)
M@riusz
Może jak Fuji wypuści sensowne S5 to 5D stanieje? Oby:).
Eee.. o tych obnizkach juz ktos kiedys pisal na forum.. i jak narazie nic sie nie dzialo.
czekalem na ponoc spora obnizke, mocno reklomowana na tym forum (chodzi o 5d) to bylo gdzies kolo lutego. w koncu kupilem, a szkoda bo moglem czekac do tej pory :)
Przecież ceny za 5D sporo spadły w krótkim czasie.
Chciałem go kupić w lipcu i średnia Allegrowa wynosiła wtedy 9,5k.
Kupiłem go teraz za 8,5k.
Jeśli ktoś czeka na obizkę rzędu 50% to niech czeka dalej ;-)
Dokładnie Tak. Przecież jeszcze niedawno na allegro były po ponad 10kzł. W tej chwili w sklepie można kupić poniżej 10 tyś. Oby Canon coś wypuścił ciekawego na Photokinie to dalej stanieje:). No albo trzeba będzie czekać do PMA:(. Nawet jak wypuszczą nowego DS-a to to powinno mieć wpływ na obniżkę wszystkich FF-ów.
ok, ale cena spadla przez wakacje. a byli tu tacy co ja zapowiadali w lutym, ze bedzie na dniach obnizka.
Dziś kupiłem Canon 28-135 IS za 1700 PLN (z upustem) i Pani powiedziała że to już ostatnia sztuka za taką cene. Gdy dodałem iż obiło mi się o obniżce pani powiedziała że owszem body może i potanieją ale optyka i akcesoria raczej nie a wręcz przeciwnie. Mają , ups miełi tam lampę Seepdlite 430EX za 910 PLN i już następna parttia nie będzie tanisza niż 970 PLN. A gdybym wyżej wspomniany obiektyw kupił już z następnej parti to po upuście zapłaciłbym ponad 1800 PLN.