Lab Kodaka na Mickiewicza koło ryneczku też nie woła slajdów? Kurcze slajdów to już dawno nie robiłem ale nie sądziłem, że jest tak źle...
Wersja do druku
właśnie tam mi spartolili filmy z Papui...
No to bolesne jak zepsują klisze :) - na internetowe rankingi nie ma co patrzeć za bardzo bo TWA macza w tym palce. Mnie ze 2 lata temu na Wojska ok 500 zdjęc zrobili nie na tym papierze i nie w tym formacie + przekadrowali je ciut. Robili drugi raz i... teraz sam drukuję :)
Ze slajdami coraz trudniej ... samemu trzeba (-: Polecam!
Ajajaj, a wydawalo mi sie ze ten lab Kodaka na Mickiewicza kolo ryneczku, to jeden z lepszych w Szczecinie, a drugi niezly to Fuji na Wyzwolenia kolo Cezasu. Czasami jak bywam to z nich korzystam. No ale niefortunne okolocznosci moga zepsuc opinie.
A w temacie sprzetu, to chyba bledem jest zmiana systemu w calosci, bo to sa dopiero koszta. Nie placisz tylko za body, ale rowniez za nowe obiektywy. Jazeli masz EOSa, to pewnie jakies szkla do niego tez, wiec chyba lepiej pozostac ze szklami i kupic dobra puszke niz od nowa wydawac duuuzo $$$. Poza tym z tego co widze po sklepach i odpowiadam na pytania roznych ciekawskich o ceny na wschodzie to te same obiektywy do Nikona sa drozsze niz do Canona. Ciekawe...
Pozdrawiam
Dominik