Przecież 350d to prawie jak kompakt, tyle że obiektyw odpinany bo rozmiarami to kompakt ;)
Wersja do druku
Przecież 350d to prawie jak kompakt, tyle że obiektyw odpinany bo rozmiarami to kompakt ;)
Z jednej strony, tez tak sadze, z drugiej zas... ech - napieprzyli jej w glowie tymi zoomami :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez snow
To niech kupi jeden uniwersalny zamiast kita. Zapewne dopóki ktoś jej nie uświadomi że zdjęcia są słabe to jej się będą podobać :wink: Szczególnie jak sie tego forum naczyta to zobaczy takie wady w swoim sprzecie ktorych nie dostrzegała do tej pory :)
Taa, ale 350d z 18-200 juz nie kosztuje tyle co 350d z kitem.
Ale z tego co pamiętam to ona chciała tak wogóle mieć lustrzanke a kolega wpaja jej kompakty :)
Kto powiedzial ze zakup lustra implikuje konieczna zmiane obiektywu kitowego? Wiekszosc 350'tek czy 20'stek w okolicy jaka widuje jest z kitem i ludzie robia tym zdjecia. Wiec czemu kolezanka nie moze? Bo paru pixelofobow stwierdzilo ze to sie nie nadaje? No pewnie... Lepiej kupic sony (sux!) :D
KuchateK, może to chodzi o to ze jak sie ktos ze znajomych dowie ze tylko 3x (bo ze aparat wogole nie ma zooma to moze nikt nie wpasc) to będzie smiech na sali - przecież im więcej zoom'a tym lepiej :)
Majac 20'stke wystarczy przytrzymac wtedy spust z wlaczona seria i miny znajomych sie bardzo szybko zmieniaja :D
jak ju kupi cos ta twoja kolezanka to powiedz nam co kupila i dlaczego (i z czeo wybrala)
KuchateK napisał:Majac 20'stke wystarczy przytrzymac wtedy spust z wlaczona seria i miny znajomych sie bardzo szybko zmieniaja
Święte słowa ostatnio jak fociłem w Zakopcu to za każdym razem jak robiłem serią to osoby stojące blisko mnie dziwnie się na mnie patrzyły.