Faktycznie trochę wszystkie zdjęcia podobne do siebie. Ogólnie są całkiem fajne, zwłaszcza , że oświetlenie na tym koncercie z tego co widać było marne. Realizator nie popisał się. Albo zobaczył paru fotografów i wyłączył światło !
Wersja do druku
Faktycznie trochę wszystkie zdjęcia podobne do siebie. Ogólnie są całkiem fajne, zwłaszcza , że oświetlenie na tym koncercie z tego co widać było marne. Realizator nie popisał się. Albo zobaczył paru fotografów i wyłączył światło !
nie zwariowalem ani nie wygralem w warcaby 8000 zl wiec celownik musze opuscic nizej :]
Oświetlenie bywało fajne. Na niektórych fotach to widać... Ale brakowało chyba tła i jakichś dymów (też czasem bywały). Na takie rzeczy trzeba polować w czasie koncertów...
No tak mozna bylo to odebracCytat:
Zamieszczone przez oszołom
Akustyk tez sie nie popisal bo ponoc 100m od sceny to juz tylko dudnienie bylo slychac
Ja na szczescie bylem blisko i wrazenia mam bardzo pozytywne
Dokladnie i wlasnie dymow dawali jak na lekarstwo i przez to bylo ciemnawo (bo dookola bylo ciemno bez jasniejszych powierzchni od ktorych swiatlo mogloby choc troche sie odbic) ale pare razy udalo sie dopasc zadyme przy kolorowym swiatelku ale baaardzo rzadko ;-(Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Co jak co , ale ta cała Doda --- niezla jest :)
bo ja wiem, ten mikrofon jak wibrator wyglada, ze o jego "statywie" nie wspomne... rzecz gustu, mogles troche zmienic temperature barwowa jesli fociles w rawach, iso 800 w 300d to dobry wybor, 1600 jest tam nie do przyjecia, po prostu koszmar, druga sprawa ze sie ostrosc zatraca wtedy...
Też uważam, że zdjęcia są za ciemne i niestety niektóre poruszone. Na koncert jak artysta nie jest zbyt ruchliwy to czas 1/100 to minimum.