:wink: ważne żebyśmy zdrowi byli, prawda? :smile:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
... coby to wszystko nosić! :mrgreen:
pozdrowienia,
Wersja do druku
:wink: ważne żebyśmy zdrowi byli, prawda? :smile:Cytat:
... coby to wszystko nosić! :mrgreen:
pozdrowienia,
Mienczak.. ja jakos potrafie ICH olewac, bo u mnie stopka w 100% pelni funkcje #1 i wiele osob dzieki temu trafilo po porade do mnie na PW nawet z 0 postow na koncie na forum :roll: , w emailu podobniez.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Satysfakcja ze zwyklego i dosc czestego "dziekuje" po tego typu poradach o wiele wieksza niz jakies nerwy przez malkontentow ;) .
Ale jeszcze niedawno miałeś ze 3 linijki sprzętu i coś tam o talencie chyba :evil:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Pozdr
Artur
P.S. Ja uważam że jest to cenna informacja - mnie już z 10 osób pytało na PM co sądzę od 24-105, gdzie i za ile kupiłem,prośba o fotki tesotowe, nawet gietrzy wypożyczył ;-) itp. IMHO po to są te informacje - jak ktoś jest zazdrosny o sprzęt (o czym piszemy w innym wątku) to nic się nie poradzi - i tak będzie marudził - więc jesyna rada to po prostu olewać niektórych - "Twardym trza być, nie miętkim" jak pisze Vitez ;-)
Tjjaaa ;) A forum sluzy po to aby dzielic sie wiedza poprzez PW i e-mail ;)Cytat:
Zamieszczone przez arturs
Co takiego mozna sie dowiedziec od posiadacza szkla w stopce czego nie znajdzie sie na forum? imo lepiej jak ktos zapyta/zalozy nowy watek na jakis temat - przynajmniej inni skorzystaja z udzielonych mu odpowiedzi :)
P.S.
Nie zebym mial cos przeciwko litania w stopkach, tak tylko sie wymadrzam ;)
Nie do konca się zgadzam - jeśli ktoś czyta wszystkie wątki to może tak, ale jak ktoś ma konkretne pytanie np. odnośnie ceny czy konkretnych innych parametrów to dlaczego nie może zapytać na PW? Ja np. nie pokazuję tu swoich zdjęć bo uważam że nie mam się czym chwalic, bo są to zdjęcia rodzinne i nie pokazuję ich publicznie na szerokim forum ale na PW podaję linki bo jak komuś to pomoże to dlaczego nie. Jeśli chociaż kilku osobom w ten sposób pomogę to dlaczego nie - i skoro te 10 osób napisało do mnie PW bo zobaczyło w opisie co mam a nie założyło wątku to chyba o czymś świadczyCytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Pozdr
Artur
Artur, chcesz powiedziec, ze osoba szukajaca odpowiedzi na jakies pytanie najpierw wertuje stopki wszystkich uzytkownikow, wybiera odpowiednia osoba a nastepnie wysyla PW z zapytaniem? Nie proscie uzyc wyszukiwarki? Sprawdzic czy interesujacy problem nie zostal poruszony, dopisac sie do istniejacego lub zalozyc nowy, ktorego nie bylo ;) Ja tez dostaje wiele pytan na PW i zapewniem, ze nie sa zwiazane z moja stopka :mrgreen: a jedynie z tamatami, w ktorych sie wypowiadalem ;)
P.S.
Zeby nie bylo! Nadal nie mam nic przeciwko wypisywaniu sprzetu w sigu :) Tak tylko te uzasadnienia sa imo na wyrost. Wpisujcie co tam chcecie, byleby nie na pol ekranu ;)
Ja również dostaje co jakiś czas PM-y związane z sigiem, mimo, ze nic specjalnego w nim nie ma.
Mnie chyba już 3 osoby pytały o Tokinę 12-24 ;)
Stopka taka pomaga też w przypadkach, gdy ktoś zadaje pytanie nie podając w treści posta o jaki sprzęt chodzi. W stopce można znaleźć brakujące informacje.
A Ty to pewnie z powodu bardzo powaznego wygladu na focie obok :mrgreen:Cytat:
Zwlaszcza poczatkujacy, ktorzy czesto zapominaja napisac jakiego sprzetu dotyczy problem powinni miec go w stopkach.
Swiete slowa!Cytat:
Zamieszczone przez piast9
DoMiNiQuE myslisz oczysicie o np. GOOGLE, prawda? Bo na pewno nie o tej na CB :lol:Cytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE