Ta a jak Ci walnie 20 negow to potem bedziesz mial super konto :)
Wersja do druku
Ta a jak Ci walnie 20 negow to potem bedziesz mial super konto :)
Hmmm mysle ze ten szał na aukcjach to albo ostra naiwnosc kupujacych albo juz w momencie kupna wiedza ze sprzet jest lewy i ciesza paszcze ze zaoszczedza na czyims nieszczesciu..........
Ja ide o zaklad ze nie ma zadnego sprzetu. Lewy sprzet sprzedaje sie nieco tylko taniej niz maja super sprzedawcy zeby nie budzic podejrzenia. Poza tym skad zestaw 350D z gripem i 55-200 z tira ? Nie ma chyba takich megapakow chociaz nie bede sie przy tym upieral.Cytat:
Zamieszczone przez towersivy
co do negow to nie sadze by zdazyl wystawic bo mysle ze allegro zareaguje :) w koncu
z reszta chyba neg bylby jeden bo to jeden sprzedawca ... tylko wpisow duzo :))) hehe ale za to jaka satysfakcja by byla :))
Aż takich naiwnych to nie ma. Oni wszyscy pewnie myślą że towar jest kradziony i cieszą się że dlatego za 50% ceny. Ciekawe ilu z nich bierze pod uwagę że tego towaru wogóle może nie być a cały wałek będzie zrobiony na nich? :)Cytat:
Zamieszczone przez towersivy
w sumie jak jest tak to moze i dobrze ze kupuja ... z paserami tez trzeba walczyc..... :) tylko szkoda tych kilku naiwnych co mysla ze trafili okazje...
już sie rozeszły jak ciepłe bułeczki ;]
zostaną już tylko zdziwione miny "szczęśliwych" nabywców
swoją drogą to dziwne, taki oczywisty przekręt a ludzie sie na to łapią, ja tam nie wierze w takie okazje, przeciez jak by wystawic EOS 350d + KIT za cene 2000 PLN to tez by sie szybko rozeszly
tylko jak u niego cos kupisz to ma twoj dokladny adres, a po co podawac na tacy swoje dane teleadresowe jakiejs szajce zlodzeji ?
niestety nie jestem w polsce ale na miejscu kogos z was poprostu zadzownilbym na 997 i poprosil o przekierowanie do jakiegos wydzialu przestepczosci internetowej, albo telefon do allegro:
Adres do korespondencji:
QXL Poland Sp. z o. o.
ul. Marcelińska 90
60-324 Poznań
fax +48 61 8602801
Sa takie megapaki.Cytat:
Zamieszczone przez McKane
Oakhallow
Pod telefonem 692 097439 oczywiście poczta głosowa, przed chwilą dzwoniłem, chciałem zapytać czy nie ma jeszcze jednej 350D bo chcę kupić :). Cena 50% jest pewnie po to żeby kupujący od razu pomyśleli że towar jest kradziony i tylko tacy wzieli udział w aukcji. Dlatego teraz nie będzie odpowiedzi na różne pytania bo wszystko jasne i tylko trzeba zapłacić z góry i czekać na przesyłkę :)