A moze masz smycz lub nasz Identyfikator. Powies na szyi i po sprawie.Cytat:
Zamieszczone przez Bagnet007
Statywy obowowiązkowe???
Wersja do druku
A moze masz smycz lub nasz Identyfikator. Powies na szyi i po sprawie.Cytat:
Zamieszczone przez Bagnet007
Statywy obowowiązkowe???
Jeszcze się smyczy ani identyfikatora nie dorobiłem :-( W takim razie wydrukuję sobie duże logo Canon albo Canon Board i przykleję do torby. Gdyby to nic nie dało to będe szpanował 33 z podpiętym Heliosem :lol: Napewno ktoś mnie zobaczy.
Bagnet nie bierz bicycla bo jak nas bedzie piatki to pojezdzimy autem. Mysle ze nocne focenie bedzie idealne.
Niestety nie zostanę na zdjęcia nocne, wpadnę tylko na chwilkę, przywitać się, jakieś zdjęcia pamiątkowe :mrgreen: Następnym razem wyskrobię więcej czasu ;-)
Dobra, ja tak jak pisałem kończe o 22 i wyruszam z ronda grzegórzeckiego, także jakbyście mogli pozostać do tej godziny w moim zasiegu (jestem nie zmotoryzowany) to będe wdzięczny. Zręsztą będę dzwonił do liquidsound.
Czyli meldowac sie kto bedzie na 100%
Gonzo dzwon jak wyjdziesz z pracy bo moze sie okazac ze bedziemy sie chcieli gdzies przeniesc wiec podjedziemy ew po Ciebie. Nie zapomnijcie o statywach;-)
Jestem już w robocie, sprzet leży obok (ale sensacje wzbudziłem u ochrony jak wpadłem ze statywem, który zapakowany wyglada co najmniej jak karabin snajperski ;-) ) także będę na 100%.
Ja będę, jak pisałem.
Jakby co, dysponuję samochodem.
Cyborg to swietnie, ja tez bede autem wiec nawet jak nas sie zbierze 6'stka to nie bedzie problemu z transportem. Gonzo jak wyjdziesz to dzwon, na biezaco bedziemy planowac do dalej. Do zobaczyska. Ide gotowac obiad i wyruszam8-)