Ogólnie ... Za mało świata fotografii pokazywali... A poza tym kiepskie foty... a POZA TYM paparazzi pstrykają żeby mieć tylko jakiś tam moment sensacyjny a nie patrzą na strone estetyczna fotek. :)
Wersja do druku
Ogólnie ... Za mało świata fotografii pokazywali... A poza tym kiepskie foty... a POZA TYM paparazzi pstrykają żeby mieć tylko jakiś tam moment sensacyjny a nie patrzą na strone estetyczna fotek. :)
No dobrze ale co to ma wspólnego z tym filmem, a zwłaszcza że Twoim zdaniem był kiepski?Cytat:
Zamieszczone przez PatriX
Napisałem że był kiepski bo był ... Pewnie nie tylko ja tak sądzę ... I to na tyle :) Nie ma sie co rozwlekać :)
Wiesz może warto napisać dlaczego był kiepski choćby po to, żeby inni nie zarywali nocy dla następnych odcinków i tracili czas na złatwienie nagrania.Cytat:
A czego się spodziewałeś? Że pokażą jak zrobić super fotkę na okładkę? Jak dobrać ekspozycję, balns bieli itp.?Cytat:
To dokument dla ludzi którzy nie koniecznie interesują się fotografią.
Warto zobaczyć jak oni pracują, bo może na razie nie ma w Polsce dużego zapotrzebowania na paparazzich, ale z pewnością będzie. W Anglii na przykład nawet najpoważniejsze gazety nie moga obyć się bez sensacji z życia przywatnego gwiazd i polityków. Myśle że to samo czeka polską prase, media powoli głupieją. Może ktoś z szanownych forumowiczów w przyszłości zostanie fotograficzną hieną :lol:
Zapotrzebowanie jest. :)
mam znajomego który pracuje tylko tak....
i całkiem mu to się opłaca. :)
Opowiadał o zasadzkach w krzakach i o tym, że jak idzie na foty "na zasadzkę" to bierze tylko body + jedno szkło --> żeby w razie czego szybko spieprzać. :)
Za to jego znajomy to człowiek, który wykonał słynne zdjęcie Kwaśniewskiej... topless w posiadłości na Helu. :)
Był niedawno drugi odcinek chyba nawet ciekawszy niż pierwszy. W tym tygodniu będzie trzeci 17.08.2006 (Czwartek), godzina: 00:55 to dla tych co chcą zobaczyć, a mogliby przeoczyć.
Kilka mechanizmów działania w tym zawodzie zostało bardzo ciekawie pokazane w tym filmie. Najbardziej mi się podobał sposób :mrgreen: na to żeby gwiazdor popatrzył w obiektyw suuuuuper:wink: :smile:.
Nagrywa to ktoś w końcu? Co prawda pudło zwane TV już mam - ale dwa odcinki w plecy. Generalnie z ciekawości bym zobaczył....
Nie jest to czaasem dokument nakrecony przez BBC i mowi sie tam glownie o tej agencji fotograficznej BIG Pictures? Wystepuje tam ten gosciu i kolorowymi wlosami, jest scena jak Timberlake gapi sie na cycki paniusi, ktora stoi na jachcie....