Jedno takie pytanie : można jeszcze złożyć zamówienie na smycz ?
Wersja do druku
Jedno takie pytanie : można jeszcze złożyć zamówienie na smycz ?
A czy ktos pisal ze nie? :)
Zapisuj się, zapisuj. Im więcej tym szybciej będzie kolejna "dostawa". Nie mogę powiedzieć, żebym bardzo długo czekał, ale na listę wpisałem się kilka tygodni temu i już się trochę niecierpliwię ;-)
Peri Noid : ja się już niecierpliwie <lol> i nie moge się doczekać przesyłki.
Wiele osób pyta jak stoi sprawa smyczy i identyfikatorów. Cały czas spływają zamówienia ale jeszce trochę to potrwa. Każdy zapisujący się na IV turę musi mieć swiadomość że jest to baaardzo powolne. Jak będzie prawie tyle zamówień ile potrzeba to czy ja czy KuchateK napewno napiszemy... cierpliwości :).
Nie pytac... Zamawiac :D A potem innych namawiac do zamawiania :mrgreen:
Ja czekam jakby co ;)
A poważnie to może zrobić odnośnik do strony głównej CB odnośnie IV tury bo powiem szczerze, że osoboście rzadko kiedy wchodzę na HydePark i nie sądzę, że jestem jedyny, który tak robi. Link na głównej stronie zobaczy każdy i kto wie jak szybko dojdziemy do 200 smyczy i 100 identyfikatorów :|
Przy III serii Hazan umieścił ogłoszenie na stronie startowej, ale później była zbiórka pieniędzy na serwer forumowy i ogłoszenie się zmieniło. A teraz możnaby je znowu przywrócić... zobaczymy.
Możnaby to znowu zrobić, liczba zamówień z tego co widzę wzrosła od zeszłego tygodnia aż o 2 :)