Nie, tylko podobno u nas w kraju nie mozna praktycznie dostac lepszego egzemplarza od slawetnego Tamrona :mrgreen: ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
ps
fajne masz szklo w podpisie, to z jakiejs limitowanej serii? :razz:
Wersja do druku
Nie, tylko podobno u nas w kraju nie mozna praktycznie dostac lepszego egzemplarza od slawetnego Tamrona :mrgreen: ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
ps
fajne masz szklo w podpisie, to z jakiejs limitowanej serii? :razz:
Taaaaa Limited Edition, ale ciężkie w pieruny :)
Ja też "o dziwo" trafiłem od razu w dobry egzemplarz bez przebierania.
Kurczę :-), po Waszych wypowiedziach czuję się jakbym wygrał w Totka - chyba zacznę nawet grać :-).
graj, graj, a potem się podziel:lol:Cytat:
Zamieszczone przez filip71
Nie miałem nigdy tego tamrona ale nie tak dawno kupiłem 24-70 i juz nie chce go zamieniac na nic innego no moze na wersję IS :-) jak wyprodukują.
Obiektyw bardzo ostry
z tymi felernymi szklami to wydaje mi sie pic na wode
takie drogie szkla sa wszystkie dobre a jakis purysta ktury w weekendy nie ma gdzie wyjsc bo ani laski ani zony wiec masturbuje sie robiac testy i wychodzi ze szklo warte kilogramy Kzl jest o dupe roszczac a jego kolego mieszkajacy 1000km dalej tez onaista robi testy i wychodzi wszystko "wery goooooood" :mrgreen: wiec pierwszemu trafil sie felerny szajs i idzie do sklepu wymienic na inny szajs i jak cisnienie skoczy w pogodzie albo se znajdzie laske to mowi ze ma juz dobry egzemplarz:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ciekawa teoria... Musze sprawdzic na sobie :mrgreen:
wybacz - ale troszeczke zanizasz poziom zamieszczanych tu wypowiedzi...Cytat:
Zamieszczone przez shaqi
milego, N.
Kurde, Cichy Ty niezły Kozak jesteś!Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Masz odwagę żeby w dzisiejszych czasach fotografować kaczki?!:shock:
I w tym jeszcze dwie małe!!!:mrgreen: