A nie masz gruzinów ze starego?Przecież widziałem,że fociłeś;) No,ale dobra.Zdjęcia wrzucamy na imageshacka,rozmiar:dłuższy bok długości 700pix. i linki podsyłamy któremuś z modów.Pasuje?
Wersja do druku
A nie masz gruzinów ze starego?Przecież widziałem,że fociłeś;) No,ale dobra.Zdjęcia wrzucamy na imageshacka,rozmiar:dłuższy bok długości 700pix. i linki podsyłamy któremuś z modów.Pasuje?
Moje zdjęcia już wysłane zgodnie z nowymi zasadami (na nowy adres).
ok ja dzisiaj powinienem wyslac.
P.S. Gruzinow ze starego mam malo i ogolem bardzo cienkie foty bo mi sie nie chcialo :P
dobra juz wyslalem. wiem ze jest jakas godzina po ustalonym(przeze mnie samego) terminie. Ale prosze o wyrozumiełośc. Finał wkońcu był :D
P.S. Włosi wygrali jeeeee!! :P
Zastanawiam się nad celem przekręcenia "Dodopodobnej" pani o 90 stopni :roll: Czyżby miało to symbolizować upadek moralny tej niewiasty ? ;)
niewiem, takie foty dostalem, takie wrzucilem - nie moge ingerowc na podstawie domyslow bo pozniej mi powiedza ze wplywam na przebieg bitwy, albo zmieniam zamysly autora ;-)... jesli to mialo byc w jednak w pionie to swaidczy tylko o niepowaznym traktowaniu przeciwnika jak rowniez glosujacychCytat:
Zamieszczone przez kami74
Jak dla mnie mimo wszystko zestaw pierwszy lepszy..
Nie glosuje, oba zestawy nie podobaja mi sie, oba mniej wiecej tak samo slabe.
Ja chyba po raz pierwszy złamię swoją zasadę i też nie zagłosuje wcale!
Moim zdaniem - wszystkie zdjęcia są delikatnie mówiąc kiepskie. Jakieś takie bez pomysłu, technicznie słabe i ... no nie, nie zagłosuje tym razem.
ps.
A dodopodobna pani w pionie to już totalne przegięcie.
pzdr.
Masz wsparcie moralne i czynne z mojej strony.Cytat:
Zamieszczone przez pyciu
To cytat do podjęcia takiego bojkotu przez resztę forumowiczów:
""Gumis...
ok ja dzisiaj powinienem wyslac.
P.S. Gruzinow ze starego mam malo i ogolem bardzo cienkie foty bo mi sie nie chcialo :P...""
Jak się nie chce to się nie robi i nie zawraca innym gitary.
Sami sobie ustaliliście termin.
SMUTNE!!!