Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Kolekcjoner Ja pamiętam, że zacząłem przygodę z forum jak były boje o to z jakiego plastiku został wykonany EOS 350D ;)... A nie 300D?
Cytat: Zamieszczone przez Kolekcjoner Ja pamiętam, że zacząłem przygodę z forum jak były boje o to z jakiego plastiku został wykonany EOS 350D ;)... I z jakiego? Na 90% z technicznego, cokolwiek to znaczy. :D
Cytat: Zamieszczone przez Leon007 I z jakiego? Na 90% z technicznego, cokolwiek to znaczy. :D To był okres mylenia poliwęglanu z włóknem węglowym :lol:
Cytat: Zamieszczone przez Przemek_PC A nie 300D? Dyskusji o 300D też wtedy była masa. Cytat: Zamieszczone przez Leon007 I z jakiego? Na 90% z technicznego, cokolwiek to znaczy. :D Była teoria że to plastik z nocników.... ;) :lol:
Cytat: Zamieszczone przez Kolekcjoner Ja pamiętam, że zacząłem przygodę z forum jak były boje o to z jakiego plastiku został wykonany EOS 350D ;)... haha :D ja to samo :mrgreen: Wiele się od tego czasu u mnie zmieniło jeżeli chodzi o fotografię.. (zmiana systemu, rzuciłem w pi..du foto do kotleta itp)
18-10-2010 Zarejestrowany i tak w profilu mi pisze że zaczynam :D
Za malo spamujesz :p Pisz po 10 postow dziennie to wskoczysz na nalogowca i forum rozkrecisz :)
21 lat. Canon g2 i 300d :) byl na starcie :)