Teraz też będzie remis :) poczwórny ;););)Cytat:
Zamieszczone przez snow
Wersja do druku
Teraz też będzie remis :) poczwórny ;););)Cytat:
Zamieszczone przez snow
to nieźle trzeba współpracować na poczwórny remis.
Czyli co już moge te zdjęcia robić? niezwierzęce makro?
Nom, rób rób - makrokwiatki :wink:
Dobra pobiegłem do pani stojącej przy ulicy, kupiłem najciekawszy bukiet kwiatów, zrobiłem mu prawie 200fot i teraz mam problem bo sie zdecydowac nie moge :P juz wybrałem czołowke 8fot. Dobra do ktorego moda wysylac link(pewnie sie jeszcze dzisiaj zdecyduje ;) )i jak(na PW, maila??) sie nie znam :P
Jasne że możesz robić foty :)Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Szybki jesteś :)Cytat:
Zamieszczone przez Goomis
Myślę że JAC nie będzie miał nic przeciwko opublikowaniu naszch fotek ;)
Link do foty należy wysłać na PW .
Szybki nie szybki. W przyszłym tygodniu nie będe miał czasu na zabawe w kwiatki, a że nudno było mi w domku to juz cos zrobilem. Lepiej wcześnie niz wcale ;) .Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
No dobra to jak juz sie zdecyduje to wyśle do Jac'a link na PW. Kurde trudno jest wybrac jak sie ma z czego :p . Musze ograniczac liczbe fotek... ;)
A jeszcze trudniej jak sie nie ma z czego ;)Cytat:
to tez prawda ;) Generalnie to ja nie mam z czego wybierac bo się większośc nadaje najwyżej do podtarcia ;) Ale teraz tak jakos wyszło, że z 200 wysuneło się 20 potencjalnych kandytów i 8 liderów :p ;)Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Nieźle :roll: Ja nawet jednego potencjalnego nie mam a co dopiero lidera :)Cytat:
To komu wysyłamy linka do zdjęcia? Tomek Goliński wyjechał więc może Jac? Ja już wybrałem zdjęcie, tylko pytanie komu wysłać..