Od czegos trzeba zaczac :
- na allegro juz mozna kupic 20D-body za 5700pln lub 20D+kit za 5900pln z 2 letnia gwarancja Canon Polska
....kto da mniej :?: :?: :?: :mrgreen:
Wersja do druku
Od czegos trzeba zaczac :
- na allegro juz mozna kupic 20D-body za 5700pln lub 20D+kit za 5900pln z 2 letnia gwarancja Canon Polska
....kto da mniej :?: :?: :?: :mrgreen:
no jak pamietam ceny z niemiec przed zniknieciem 20'stek oscylowały przy około 1200 euro co daje około 5100,
takiej mniej wiecej ceny oczekiwałbym gdyby ona sie nie zmieniła :) czy taka wogóle(w okolicach netto) jest możliwa do wynegocjowania ? czy będe jechał jednak do niemiec :)
pozdrawiam
Również wchodzę./Body/ Będzie nas wiecej.Cytat:
Czyli kolejne podsumowanie chetnych do zakupu 20D:
- Amotax
- Dolomity
- Chris
- Jadeit
- Jemen 72
- Carlos
Czyli poki co wstepnie 6 osob - jest o co walczyc
-gwarancja
myślę że jest to słuszne założenie mając na uwadze zamawianą ilośćCytat:
----cena: to podstawa oczekuje nie wiele większej niż cena w euro w niemczech ew. w polsce netto! (wiem wiem przez to mogę wypaść z kolejk
Pozdrawiam.
Witam,
Również jestem zainteresowany kupnem 20D.
Jednak zakup chce zrealizowac najpozniej do konca tego miesiaca i na fakture vat.
Body, czy kit - sprawa drugorzedna - moge sie dopasowac do pozostalych.
Chetnie uslysze opinie sprzedajacego na temat warunkow, ceny itp. by dla Niego i Nas ta transakcja byla atrakcyjna.
Pozdrawiam
Ja też się przymierzam do kupienia. Mam duże 'ciśnienie', zastanawiam się nad zakupem w Niemczech, ale jeśli znajdę ciekawą ofertę w PL - chętnie się skuszę.
Witam
Ceny podam niedlugo, czekam na info od partnerow z za odry:)
aktualnie jest jedynie oferta "po 5450zł za korpus a ze szkłem 350zł drożej, gwarancje w Polsce" - wiecej szczegolow pozniej
czekamy na jeszcze jakies oferty :-)
Jak będzie atrakcyjnie to może i ja się skuszę. Najbardziej mnie interesują (poza ocz. ceną) warunki gwarancji.
Dobrze piszą i ciekawe propozycje. Przy obecnej cenie euro i dolara widzi mi się, że jest okazja na dobry zakup wymarzonego 20D bo na zakup w Stanach za powiedzmy 4800 zł nie ma co liczyć. Jeśli Chris myśli o zakupie zbiorowym dla powiedzmy ok. 8 ludzi też bym się zabrał w tej ekipie. Wszystko co pisali poprzednicy jest ważne tzn. 1-cena, 2-gwarancja, 3-termin zakupu- jakaś bliżej określona data, 4-forma finalizacji transakcji - że też nikt o tym nie napisał. Jest kilku z W-wy może więc jakiś pomysł ktoś ma tak by to miało relny wymiar, a nie tylko formę samych chęci.
Pozdrawiam
[ Dodano: 13-11-2004 ]
Nieco się zagubiłem w tych emocjach, to "Canonier" składa ofertę a nie Chris -Przepraszam. Mama nadzieję, że na początku tygodnia będzie więcej informacji nt. zakupu.
Witam.
Wg. moich wyliczeń mniej lub bardziej zainteresowanych zakupem 20D jest 12 chętnych.
Myśle że jeszcze dojdą kolejni.Temat /przynajmniej dla mnie/ jest nadal aktualny i oczekuje ewentualnych propozycji. :D
Pozdrawiam.