Odp: Film, który zrobił na mnie duże wrażenie
Wilk z WS był do bani. Pamietam tylko przeróbki klipów z podkładem Meshugah [emoji28]
Z ostatnich rzeczy co na mnie zrobily wrażenie to serial Chwała, koreański, za recenzją Raczka.
Cytat:
Zamieszczone przez
Karlbuk
niestety nie da się oglądać z taką ilością reklam.
już dawno nie daję się nabierać na filmy zwłaszcza na polsacie i tvn.
Pójdę dalej - "już dawno nie daję się nabierać na telewizję" jako całokształt :). Lepiej kupić jakiś abonament na platformie i sobie oglądać w spokoju.
dla mnie natomiast "Sól Ziemi" (bodaj z 2014r) - to jak cios pałką w łeb...
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
Pójdę dalej - "już dawno nie daję się nabierać na telewizję" jako całokształt :). Lepiej kupić jakiś abonament na platformie i sobie oglądać w spokoju.
nie mam telewizora od 10 lat. tylko jak bywam u mamy i myślę że coś by obejrzeć można w tv, to się okazuje że nie da się :)
Obejrzany przed chwilą "Baby Driver". Film akcji, jak każdy inny z grubsza. Miłość, krew, pieniądze, trochę Szybkich i wściekłych, ale to co zrobili dźwiękowcy i muzycy, to hit. Cały film, to generalnie jeden wielki teledysk, non stop muzyka, świetne zgranie z akcją. Super to zrobili.
Cytat:
Zamieszczone przez
Karlbuk
nie mam telewizora od 10 lat. tylko jak bywam u mamy i myślę że coś by obejrzeć można w tv, to się okazuje że nie da się :)
Ja nie oglądam TV od 2003 czy coś, TV kupiłem 8 lat temu żeby dzieciaki miały gdzie bajki oglądac padło na netflixa ;(
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
Obejrzany przed chwilą "Baby Driver". Film akcji, jak każdy inny z grubsza. Miłość, krew, pieniądze, trochę Szybkich i wściekłych, ale to co zrobili dźwiękowcy i muzycy, to hit. Cały film, to generalnie jeden wielki teledysk, non stop muzyka, świetne zgranie z akcją. Super to zrobili.
Zobacz "Drive" świetne intro reszta taka sobie.
Cytat:
Zamieszczone przez
candar
A jestem ciekaw, czy widziałeś
Predestination w którym gra ETHAN HAWKE. Bardzo mało znany film a opad szczęki gwarantowany :)
Nie widziałem. Dzięki za tytuł. Poszukam.
Cytat:
Zamieszczone przez
v.1958
dla mnie natomiast "Sól Ziemi" (bodaj z 2014r) - to jak cios pałką w łeb...
Obejrzałem właśnie. Film niesamowity, zdjęcia z Afrtyki ujmujące. Warto obejrzeć, świetny dokument.
Ostatnio (parę tygodni temu) obejrzałem Kształt wody (The Shape of Water). Przepiękny.